7-12. orsztályosoknak, Piliscsaba, 2017. július 16-22.

Idei mottónk: Angyalok és démonok

Idén nyáron, a KÖSZI Napvető kreatív táborban szembenézünk a sötét oldallal, még ha az néha éppen mibennünk található is. Megvizsgáljuk, minket mi kísért meg, mi lakozik a gonoszság mögött, hogyan bánjunk az ellenségeinkkel, és hogy mit gondolunk a büntetésről. Tesszük ezt nevetve, táncolva, alkotva, sportolva, énekelve és csapatban játszva, hiszen hisszük, hogy végül győzedelmeskedik a jó. Bevetjük magunkat a sötétbe az Éjszakai túrán, megidézzük a legjobb filmeket a Mozivásznon, fotózunk az Árnyjátékban és főzünk a A konyha ördögében. Légy velünk ördögien-angyalian kreatív a KÖSZI Napvető kreatív táborban!

mutass több infót: Részletekérdeklődöm: előregisztrálokBiztosan jövök: jelentkezem
3-8. osztályosoknak, Piliscsaba, 2017. augusztus 6-12.

Idei mottónk:Legyetek jók, ha tudtok!

Ősidők óta néz szembe egymással jó és rossz, fény és sötét, fehér és fekete, akár a sakktáblán. Idén nyáron, a KÖSZI Napvető kalandtáborban a jóság pajzsát magunkra véve szembeszállunk a sötét oldallal, még a saját rossz érzéseinkkel is. Bevetjük magunkat a sötétbe az Éjszakai túrán, magunk is elvarázsolódunk az Elvarázsolt Kastélyban, megmentjük a világot az Árnyjátékban és főzünk A konyha ördögében . Énekelve, nevetve, táncolva és kalandozva, nagy csapatjátékokkal és izgalmas vetélkedőkkel vár a KÖSZI Napvető kalandtábor!

mutass több infót: Részletekérdeklődöm: előregisztrálokBiztosan jövök: jelentkezem
Beszámoló az 57. KÖSZI
Megálló istentiszteletről

A KÖSZI Megálló istentiszteletet 2017. május 21-én rendezték meg 57. alkalommal a Deák téri Evangélikus Országos Múzeumban. Igét hirdetett Lénárt Viktor, szolgálatát Joób Máté segítette. Az igehirdetés témája az ima volt.

Részletek
Ki leszek, ha nagy leszek? – Ilyen volt a 11. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor

Tizenegyedik alkalommal került sor a tavaszi KÖSZI Életfonal életvezetési táborra, melyet ebben az évben Nemes Anikó vezetett, a lelki vezető Seben Glória volt. 2017. április 28. és május 1. között ismét a piliscsabai Béthel Otthon várta a résztvevő 12–18 éves fiatalokat. Az idei tábor témája a középiskola utáni, nagybetűs élet volt.

Részletek
„Örüljetek az Úrban mindenkor!” –
56. KÖSZI Megálló istentisztelet

Megálló istentiszteletet tartottak rendhagyó módon 2017. május 7-én a Deák téri Evangélikus Egyházközség nagytermében. Igét hirdetett Joób Máté, szolgálatát Rihay Szabolcs segítette. Az igehirdetés témája az öröm volt.

Részletek
Adj Te is élményt, táboroztass a KÖSZI-vel!
önkénteseket keresünk

Ha szeretnél Te is egy összetartó közösség tagja lenni, ha szeretsz gyerekekkel és fiatalokkal foglalkozni, esetleg már táboroztattál is más kereteken belül, akkor várunk szeretettel a nyári KÖSZI Napvető táborok szervezői csapatába!

 

Részletek
A következő Megálló

Időpont: 2017. június 18. 17:00
Helyszín: Evangélikus Országos Múzeum közösségi helyisége
Téma: Hitben járás
 Mottó: Isten irgalma az egekig ér
Igehirdető: Lénárt Viktor

“Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is — valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted.”Albert Schweitzer

Keress minket facebookon!