Aktuális híreink

12. KÖSZI KarácsONy – Bekapcsolódtunk az ünnepi hangulatba

12. KÖSZI KarácsONy – Bekapcsolódtunk az ünnepi hangulatba

A tavalyi online esemény után 2021. december 18-án végre ismét személyesen tarthatta meg a KÖSZI hagyománnyá vált karácsonyi ünnepségét.

Az igaz ember pedig hitből fog élni – Ilyen volt a 94. KÖSZI Megálló istentisztelet

Az igaz ember pedig hitből fog élni – Ilyen volt a 94. KÖSZI Megálló istentisztelet

2021. október 25-én, az 1. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor utolsó napján, a piliscsabai Béthel Otthonban került sor a 94. KÖSZI Megálló-istentiszteletre, amit Bonnyai Zsuzsanna tartott.

Megújult őszi tábor – ilyen volt az 1. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor

Megújult őszi tábor – ilyen volt az 1. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor

Tavaly az őszi táborunk elmaradt, idén azonban semmi sem állíthatott meg minket és 2021. október 22–25. között végre megtartottuk az 1. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábort a piliscsabai Béthel Otthonban. A tábor vezetője Karánsebesy Réka, lelki vezetője pedig Bonnyai Zsuzska volt.

Aktuális programjaink

Téli berek évindító hétvége

12. KÖSZI Téli berek
évindító hétvége

2022. február 3–6.
Béthel Otthon, Piliscsaba
18–29 évesek
Hol a határ?

Felnőtt életünkben sokszor adódik a kérdés: Meddig engedjünk másoknak, és mikor védjük önmagunkat? A saját véleményünket harsogjuk, vagy küzdjünk közös célokért? Kit engedjünk be a személyes szféránkba, kit fogadjunk a közösségünkbe, és mennyire gondoskodjunk róluk? Nálad hol van a határ? S mi történik, ha átlépik azt?

Szeretettel várunk a KÖSZI Téli berek évindító hétvégén, ahol egy nagy csapat részévé válhatsz, miközben együtt szembenézünk a határok kérdéseivel!

KÖSZI Életfonal életvezetési tábor

14. KÖSZI Életfonal
életvezetési tábor

2022. április 1–4.
Béthel Otthon, Piliscsaba
7–12. osztályosok
Mi a te gyengéd?

Mindenki rendelkezik gyengeségekkel, de sok híres ember, történelmi vagy bibliai figura tudott előnyt formálni ezekből. De hogyan lesz a gyengeségből erő? Miként tanulhatjuk meg elfogadni, sőt hasznunkra fordítani hiányosságainkat? Dönthetünk róla mi is, mi lesz belőlünk?

Szeretettel várunk a KÖSZI Életfonal életvezetési táborban, ahol őszintén beszélgethetünk majd a gyengeségeinkről és hibáinkról, hogy aztán közösen megpróbáljunk előnyt kovácsolni belőlük!

20+ év tapasztalat

A KÖSZI mögött álló táboroztató csapattal 1997 óta szervezünk gyermek- és ifjúsági táborokat.

Szakmailag felkészült vezetők

A nemcsak elkötelezett, de sok éves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink rendszeres szakmai továbbképzésben, felkészítésben részesülnek.

Minőségi programok

A táborokban célunk a szabadidő hasznos és élményszerű eltöltése, a fiatalok személyiségének és készségeinek gazdagítása, értékrendszerének elmélyítése, közben szórakoztató programok nyújtása.

Vagány kereszténység

Keresztény értékrend

A KÖSZI táboszervezői, animátorai mindannyian vallásosak, az evangélikus, katolikus és református felekezetekhez tartoznak.

A KÖSZI mögött álló táboroztató csapattal 1997 óta szervezünk gyermek- és ifjúsági táborokat. Célunk, hogy önkéntesek bevonása által minőségi programot nyújtsunk a résztvevők számára. Az év során 6 tematikus tábort szervezünk. A programok megtervezésekor kulcsfontosságú számunkra, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt.

Téli berek évindító hétvége

2022. február 3–6.

Életfonal életvezetési tábor logó

2022. április 1–4.

KÖSZI Napvető mesetábor logó 2021

2022. július 4–8.

Nyomkereső detektívtábor - Kölyök turnus logó

2022. július 24–30.

Nyomkereső detektívtábor - Kamasz turnus logó

2022. augusztus 7–13.

Titkos küldetés expedíciós tábor logó

2022. október 21–24.

4 sátras minősítést kaptak Nyomkereső detektívtáboraink!

Hurrá!

Nyomkereső detektívtáboraink megkapták a kiváló 4 sátras minősítést, azaz a Táborminősítő által minősített és ajánlott táborok közé kerültek.

Támogatás

Kérjük, támogassa munkánkat, hogy még több gyermek juthasson el a KÖSZI táboraiba. Segítségével rászoruló gyermekek és fiatalok vehetnek részt táborainkban, szerezhetnek életre szóló élményeket, fejlődhetnek lelki- és hit életükben.

Támogatóink

Támogatónk: Miniszterelnökség
Támogatónk: Nemzeti Együttműködési Alap
Támogatónk: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Támogatónk: Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
Támogatónk: Magyar Nemzeti Bank

Partnereink

Szívvel-Lélekkel Alapítvány

Szívvel-Lélekkel Alapítvány

Olyan táborok és rendezvények létrejöttét támogatják, amelyek hozzájárulnak a gyermekek, fiatalok lelki és szellemi fejlődéséhez, számukra segít az érték- és útkeresésben, valamint valódi közösségi élménnyel ajándékozza meg őket.
https://www.szivvellelekkelalapitvany.hu/

Családinet.hu

Partnerünk a
Családinet.hu
Köszönjük!
https://www.csaladinet.hu/

Nagycsaládosok Országos Egyesülete

Partnerünk a
Nagycsaládosok Országos Egyesülete
Köszönjük!
https://noe.hu/

Menü