Aktuális híreink

Nyerj karácsonyi dísszel KÖSZI ajándékutalványt!

Nyerj karácsonyi dísszel KÖSZI ajándékutalványt!

Hogyan készülsz az ünnepekre? Szoktál saját készítésű díszeket vagy épp adventi kalendáriumot készíteni? Ha igen, akkor most megéri előkapni a kreativitásodat, mert egy 15.000 Ft értékű KÖSZI ajándékutalványt nyerhetsz!

Jubileumi 100. KÖSZI Megálló istentisztelet

Jubileumi 100. KÖSZI Megálló istentisztelet

Nagy örömmel és lelkesedéssel vettünk részt a 100. KÖSZI Megálló istentiszteleten 2022. október 31-én, melyet az élménydús 2. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor zárásaként tartott Endreffy Kornélia Piliscsabán, a Béthel Otthonban.

Latin hangulatú piliscsabai napok – Ilyen volt a 2. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor

Latin hangulatú piliscsabai napok – Ilyen volt a 2. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor

Összegyűltek az 5–12. osztályos gyerekek és fiatalok 2022. október 28–31. között a piliscsabai Béthel Otthonban, hogy Nemes Anikó táborvezető keze alatt egy titkos küldetésen leplezzék le a mexikói alvilág nagyágyúját, Mucho Nachot.

Aktuális programjaink

13. KÖSZI Téli berek évindító hétvége

13. KÖSZI Téli berek
évindító hétvége

2023. február 2–5.
Helyszín hamarosan!
18–29 évesek
Manipulity

Körbevesz minket a világ, ahol mindenki akar tőlünk valamit… Te mennyire hagyod magad befolyásolni? Voltál már manipuláció áldozata? Vagy éppen most is manipulál valaki? Esetleg te is nagy “rábeszélő” vagy? Meddig elfogadható a reklám és az óriásplakát, és hol a befolyásolás határa – vagy hogyan lehet ellenállni neki?

Fiatal felnőtteknek szóló téli táborunkban összeülhetsz sok hozzád hasonló lánnyal és fiúval, hogy együtt gondolkodjatok és kicsit kikapcsolódjatok a szürke hétköznapokból. Játék és nevetés, szórakozás és ismeretterjesztés, építő vita és új barátok várnak – gyere velünk!

A KÖSZI-ről

20+ év tapasztalat

A KÖSZI mögött álló táboroztató csapattal 1997 óta szervezünk gyermek- és ifjúsági táborokat.

Szakmailag felkészült vezetők

A nemcsak elkötelezett, de sok éves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink rendszeres szakmai továbbképzésben, felkészítésben részesülnek.

Minőségi programok

A táborokban célunk a szabadidő hasznos és élményszerű eltöltése, a fiatalok személyiségének és készségeinek gazdagítása, értékrendszerének elmélyítése, közben szórakoztató programok nyújtása.

Vagány kereszténység

Keresztény értékrend

A KÖSZI táboszervezői, animátorai mindannyian vallásosak, az evangélikus, katolikus és református felekezetekhez tartoznak.

Táboraink

A KÖSZI mögött álló táboroztató csapattal 1997 óta szervezünk gyermek- és ifjúsági táborokat. Célunk, hogy önkéntesek bevonása által minőségi programot nyújtsunk a résztvevők számára. Az év során 6 tematikus tábort szervezünk. A programok megtervezésekor kulcsfontosságú számunkra, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt.

KÖSZI Téli berek évindító hétvége

2023. február 2–5.

KÖSZI Életfonal életvezetési tábor

2023. április 13–16.

KÖSZI Napvető mesetábor

2023. július 3–7.

KÖSZI Nyomkereső detektívtábor (Kölyök)

2023. július 16–22.

KÖSZI Nyomkereső detektívtábor (Kamasz)

2023. augusztus 6–12.

KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor

2023. október 27–30.

4 sátras minősítést kaptak Nyomkereső detektívtáboraink!

Hurrá!

Nyomkereső detektívtáboraink megkapták a kiváló 4 sátras minősítést, azaz a Táborminősítő által minősített és ajánlott táborok közé kerültek.

Támogatás

Kérjük, támogassa munkánkat, hogy még több gyermek juthasson el a KÖSZI táboraiba. Segítségével rászoruló gyermekek és fiatalok vehetnek részt táborainkban, szerezhetnek életre szóló élményeket, fejlődhetnek lelki- és hit életükben.

Támogatóink

Támogatónk: Miniszterelnökség
Támogatónk: Nemzeti Együttműködési Alap
Támogatónk: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Támogatónk: Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
Támogatónk: Magyar Nemzeti Bank

Partnereink

Szívvel-Lélekkel Alapítvány

Szívvel-Lélekkel Alapítvány

Olyan táborok és rendezvények létrejöttét támogatják, amelyek hozzájárulnak a gyermekek, fiatalok lelki és szellemi fejlődéséhez, számukra segít az érték- és útkeresésben, valamint valódi közösségi élménnyel ajándékozza meg őket.
https://www.szivvellelekkelalapitvany.hu/

Családinet.hu

Partnerünk a
Családinet.hu
Köszönjük!
https://www.csaladinet.hu/

Nagycsaládosok Országos Egyesülete

Partnerünk a
Nagycsaládosok Országos Egyesülete
Köszönjük!
https://noe.hu/