KÖSZI - Tőled jó! Gyerektáborok, Megálló istentisztelet és Koktélbár
Papírrepülő

Visszaszámlálás indul! A hátralevő idő:

Papírrepülő

Aktuális híreink

Táboroztassa KÖSZI-vel!

Táboroztass
a KÖSZI-vel!

Egyik táborunk sem jöhetne létre a szívvel-lélekkel dolgozó, összetartó táboroztató csapat nélkül. Légy te is része a KÖSZI-s táborélménynek, és próbáld ki magad táboroztatóként!

Koktélbározz a KÖSZI-vel!

Koktélbározz
a KÖSZI-vel!

A KÖSZI Koktélbár testi-lelki felfrissülést hoz a hozzánk betérő fesztiválozóknak. Nem kell baristának lenned, gyere és próbáld ki magad a koktélbárunkban!

Megújult a KÖSZI honlapja

Megújult a
KÖSZI honlapja

10. jubileumi évét ünnepli a KÖSZI, aminek alkalmából a weboldalunk megújítására is sor került, így új oldalunk mától szeretettel várja a látogatókat.

Aktuális programjaink

Téli berek évindító hétvége

12. KÖSZI Téli berek
évindító hétvége

2021. március 4–7.
Béthel Otthon, Piliscsaba
18–29 éveseknek
Hol a határ?

Felnőtt életünkben sokszor adódik a kérdés: Meddig engedjünk másoknak, és mikor védjük önmagunkat? A saját véleményünket harsogjuk, vagy küzdjünk közös célokért? Kit engedjünk be a személyes szféránkba? Sokszor nehéz meghúzni a határokat, és könnyű elveszteni vagy épp elhatárolni önmagunkat…

Nálad hol van a határ? S mi történik, ha átlépik azt?

Életfonal életvezetési tábor

14. KÖSZI Életfonal
életvezetési tábor

2021. április 15–18.
Béthel Otthon, Piliscsaba
7–12. osztályosok
Mi a te gyengéd?

Neked is van olyan dolgod, amire nem vagy büszke, amitől szíved szerint rögtön megszabadulnál? Mindenki rendelkezik gyengeségekkel, de sok híres ember, történelmi vagy bibliai figura tudott előnyt formálni ezekből. De hogyan lesz a gyengeségből erő? Miként tanulhatjuk meg elfogadni, sőt hasznunkra fordítani hiányosságainkat?

Dönthetünk róla mi is, mi lesz belőlünk?

20+ év tapasztalat

A KÖSZI mögött álló táboroztató csapattal 1997 óta szervezünk gyermek- és ifjúsági táborokat.

Szakmailag felkészült vezetők

A nemcsak elkötelezett, de sok éves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink rendszeres szakmai továbbképzésben, felkészítésben részesülnek.

Minőségi programok

A táborokban célunk a szabadidő hasznos és élményszerű eltöltése, a fiatalok személyiségének és készségeinek gazdagítása, értékrendszerének elmélyítése, közben szórakoztató programok nyújtása.

Keresztény értékrend

A KÖSZI táboszervezői, animátorai mindannyian vallásosak, az evangélikus, katolikus és református felekezetekhez tartoznak.

A KÖSZI mögött álló táboroztató csapattal 1997 óta szervezünk gyermek- és ifjúsági táborokat. Célunk, hogy önkéntesek bevonása által minőségi programot nyújtsunk a résztvevők számára. Az év során 6 tematikus tábort szervezünk. A programok megtervezésekor kulcsfontosságú számunkra, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt.

Támogatás

Kérjük, támogassa munkánkat, hogy még több gyermek juthasson el a KÖSZI táboraiba. Segítségével rászoruló gyermekek és fiatalok vehetnek részt táborainkban, szerezhetnek életre szóló élményeket, fejlődhetnek lelki- és hit életükben.

Támogatóink

Támogatónk: Miniszterelnökség
Támogatónk: Nemzeti Együttműködési Alap
Támogatónk: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Támogatónk: Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
Támogatónk: Magyar Nemzeti Bank

Partnereink

Szívvel-Lélekkel Alapítvány

Szívvel-Lélekkel Alapítvány

Olyan táborok és rendezvények létrejöttét támogatják, amelyek hozzájárulnak a gyermekek, fiatalok lelki és szellemi fejlődéséhez, számukra segít az érték- és útkeresésben, valamint valódi közösségi élménnyel ajándékozza meg őket.
https://www.szivvellelekkelalapitvany.hu/

Családinet.hu

Partnerünk a
Családinet.hu
Köszönjük!
https://www.csaladinet.hu/

Nagycsaládosok Országos Egyesülete

Partnerünk a
Nagycsaládosok Országos Egyesülete
Köszönjük!
https://noe.hu/

Menü