Adó 1%-ának felajánlása

A Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány
adószáma: 18026504-1-41

Segítsd a KÖSZI munkáját: ajánld fel adód 1%-át a Szívvel-Lélekkel Alapítványnak!

Amint azt táboraink leírásánál is olvashatod, a Szívvel-Lélekkel Alapítvány gondoskodik arról, hogy azok a gyerekek, fiatalok is eljussanak a KÖSZI-táborokba, akik családjának ez súlyos anyagi terhet jelentene. Ez az alapítvány biztosítja a Kincskereső pályázaton keresztül, hogy a rászoruló gyerekek is részt tudjanak venni táborainkban, programjainkon. A Kincskereső pályázat elsődleges forrását az 1%-os felajánlások teszik ki. Kérjük, hogy amennyiben lehetőséged van rá, támogasd a Szívvel-Lélekkel Alapítványt adód 1%-ának felajánlásával, hogy az emelkedő árak, a szűkülő források mellett is minél több rászoruló gyereknek és fiatalnak adhassanak önkénteseink táborainkban életre szóló élményeket, segíthessék lelki, hitbéli fejlődésüket.

Lejárt az adód 1%-ának felajánlási ideje. Ha úgy döntöttél, ezt az összeget a SZIVI és a KÖSZI munkájának támogatására szánod, köszönjük a segítségedet!

Ahogy mi segítünk

 1. Hátrányos helyzetű gyerekeknek nyújtunk élményekben gazdag tábori élményt.
 2. A Kincskereső pályázat keretein belül a gyerekek 25-75% támogatást kapnak az árból, hogy a családjuk anyagi háttere ne szabjon határt a táborozás élményének.
 3. A támogatásokat tervezetten és átláthatóan kezeljük.
 4. A táborozóinknak és önkénteseinknek olyan értékeket adunk át a táboroztatás során, amelyeket a saját környezetükben is alkalmazni tudnak. Ilyenek például a csoportban való együttműködés, az érzelmeik verbalizálása, a segítő szemlélet kialakítása, egymás elfogadása és a hitéleti elmélyülés.
 5. A hátrányos helyzetű gyerekek táboroztatása mellett az 1%-os felajánlásoknak köszönhetően számos önkéntest tudunk kiképezni, akik számára új barátokat, szakmai fejlődést, izgalmas nyári programot tudunk biztosítani.

KÖSZI számokban
2010 óta

 • 57 tábort szerveztünk
 • 1833 táborozónk volt
 • 473 Kincskeresős gyerek kedvezményesen vehetett részt a táborainkban
 • Temérdek mosolyt és ezernyi ölelést kaptunk és adtunk
 • Megszámlálhatatlan élményben volt részünk
 • Megannyi új barátság szövődött

Ne feledd, az adód 1%-a már befizetésre került, tehát neked ez nem jelent anyagi veszteséget. Viszont a felajánlásoddal további hátrányos helyzetű gyerekeket tudunk kedvezményesen táboroztatni és egyre több önkéntest tudunk kiképezni!

Ha még nem nyilatkoztál soha, hogy hova kerüljön az adód 1%-a, nézd meg az infografikánkat és segítünk eligazodni a lehetséges megoldások között!