Hópehely

Ajándékozz KÖSZI-tábor élményt karácsonyra!

Hópehely

Közeledik a karácsony, elkezdődött az ajándékok utáni keresgélés és minden vágyunk, hogy örömet szerezzünk gyermekünknek, unokánknak vagy keresztgyermekünknek Szenteste. Mindenki alig várja, hogy bepótolhassa az utóbbi időkben elmaradt közös programokat, éppen ezért élményt ajándékozni idén még jobb ötlet, mint eddig valaha!

Egy fantasztikus nyári tábori hét, vagy egy tavaszi/őszi hosszú hétvége a barátokkal örök emlékül szolgálnak, hiszen a várva várt élmény folyamatosan ad és ad, már akkor is, amikor még át se éltük. Az élmény-ajándék személyesebb bármilyen tárgynál: így olyan szeretetben, elfogadásban, örömben lesz része az ajándékozottnak, amit egy tárgy nem tud helyettesíteni.

És még egy plusz jó hír: a tábor-élményt otthonról, a kanapéd kényelméből is megrendelheted, mi pedig elküldjük neked a személyre szabott ajándékutalványt, így még sorban sem kell állnod a pénztárnál, vagy tolonganod a karácsonyi tömegben. Sőt, a hűségedet is díjazzuk, az ajándékutalványokat 10%-os kedvezménnyel szerezheted meg!

KÖSZI Karácsonyi ajándékutalvány 15.000 Ft

Kupon felhasználási értéke: 15.000 Ft
Kupon költsége: 13.500 Ft

KÖSZI Karácsonyi ajándékutalvány 10.000 Ft

Kupon felhasználási értéke: 10.000 Ft
Kupon költsége: 9.000 Ft

KÖSZI Karácsonyi ajándékutalvány 5.000 Ft

Kupon felhasználási értéke: 5.000 Ft
Kupon költsége: 4.500 Ft

Lepd meg szerettedet egy KÖSZI-tábor élménnyel, mert a KÖSZI táboraiban:

  • minden résztvevő megtapasztalhatja a közösség erejét,
  • a gyerekek és fiatalok természetes zöld környezetben kapcsolódhatnak ki,
  • játékokon keresztül fejlesztjük a készségeket és hasznos kompetenciákat,
  • minden táborozót elfogadás, szeretet és új barátok vesznek körül.

Válassz KÖSZI ​Karácsonyi ajándékutalványt, amit a 2026. decemberéig beválthatsz bármelyik táborunkban. A KÖSZI Karácsonyi ajándékutalvány akció 2021. december 20-ig tart.

Az akcióban részt vevő táborok

A tavaszi KÖSZI Életfonal életvezetési táborunk egy újabb döntési helyzetekkel teli életjátékkal várja a táborozókat. A négynapos hétvége során kiscsoportos beszélgetéseken, interaktív drámafoglalkozásokon, közösségépítő játékokon keresztül fejtjük meg a kérdést, hogy mi a mi gyengénk és hogy hogyan lesz a gyengeségből erő.
Időpont és helyszín: 2022. április 1–4., Piliscsaba
Korosztály:  2021/22-es tanévben 7–12. osztályosok
További részleteket a táborról a KÖSZI Életfonal életvezetési tábor oldalán olvashatsz.

A nyári KÖSZI Napvető mesetáborban a kisiskolásokat hívjuk el egy vidám utazásra a mesék világába. Napközis foglalkozásaink ötvözik a játékot, a mozgást, a zenét és a kézművesség örömeit, amikkel garantáltan mosolyt tudunk csalni a legfélénkebbek arcára is.
Időpont és helyszín: 2022. július 4–8., Budapest
Korosztály: 2021/22-es tanévben 1–4. osztályosok
További részleteket a táborról a A KÖSZI Napvető mesetábor oldalán olvashatsz.

Ugyancsak nyáron a KÖSZI Nyomkereső detektívtábor 2 turnusa egy egyedülálló detektív-kalandra kalauzolja el a kicsiket és nagyokat. A rejtély adott, a megoldást viszont csak a csapatépítő-, személyiségfejlesztő, készségfejlesztő- és szerepjátékokon keresztül találhatják ki a fiatalok.
Időpont és helyszín: 2022. július 24–30. és 2022. augusztus 7–13., Piliscsaba
Korosztály (kölyök turnus): 2021/22-es tanévben 3–8. osztályosok
Korosztály (kamasz turnusban): 2021/22-es tanévben 7–12. osztályosok
További részleteket a táborról a KÖSZI Nyomkereső detektívtábor – Kölyök turnus és a KÖSZI Nyomkereső detektívtábor – Kamasz turnus oldalán olvashatsz.

Végül pedig az őszi KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor nyújt kalandokkal teli élményt a táborozók számára az őszi szünetben. Egyedi tematikájú táborunk sok titokkal, élő szerepjátékkal, izgalmas karakterekkel és folytonos kihívásokkal vár minden érdeklődőt, aki szeretné megtapasztalni a kooperáció erejét.
Időpont és helyszín: 2022. október 21–24., Piliscsaba
Korosztály: 2021/22-es tanévben 5–12. osztályosok
További részleteket a táborról a KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor oldalán olvashatsz.

Kérlek, olvasd el a legfontosabb tudnivalókat a táborokkal kapcsolatban, mielőtt választanál. A 2022-es táborok részletes bemutatóját, időpontját, témáit és programjait itt találod: https://koszi.net/taborok/

Az ajándékutalvány igényléséhez nincs más dolgod, mint a “Szeretnék ajándékutalványt” gombra kattintva kitölteni az űrlapot, átutalni a megfelelő összeget, és mi már küldjük is a karácsonyi ajándékot elektronikusan​ és/ vagy igény szerint (1.000 Ft nyomtatási és postázási extra költséget felszámolva) postai úton.

​Felhívjuk a figyelmedet, hogy:

  • A KÖSZI Karácsonyi ajándékutalvány beváltható a normál jelentkezési időszak végéig a szabad helyek függvényében.
  • Az ajándékutalványon található kódot az adott tábor jelentkezési űrlapján a “Megjegyzés” rovatban kell feltüntetni, a lenti űrlap kitöltése nem minősül automatikus regisztrációnak vagy helyfoglalásnak a KÖSZI-táborokba!
  • ​KÖSZI Karácsonyi ajándékutalványok készpénzre nem válthatóak.
  • Az ajándékutalvány igénylése nem helyettesíti a tábori regisztrációt! A táborokat a szabad helyek erejéig töltjük, ezért szükséges a táborba való jelentkezés a www.koszi.net honlapon.
  • Az ajándékutalvány a többi kedvezménytől független, azokkal szabadon összevonható.

Fizetési tudnivalók

A Karácsonyi KÖSZI ajándékutalvány költségtérítését a KÖSZI Egyesület bankszámlájára kell utalni a következők szerint:
Kedvezményezett neve: KÖSZI Egyesület
Számlaszám: 10701506-66304865-51100005 (CIB Bank)
Közlemény: Befizető e-mail címe vagy lakcíme

Kérjük, hogy a KÖSZI székhelyére postán ne küldj pénzt, kizárólag bankszámlaszámára küldd a megfelelő összeget. A postai címre küldött költségtérítések nem érkeznek meg! Az általad fizetendő teljes költségtérítés befizetése után küldd el a befizetési azonosítót a koszi@koszi.net címre. Ez átutalás esetén a tranzakciós szám, közvetlen banki befizetés, vagy belföldi postautalvány (piros csekk) esetén a fiókszám + ügyletszám.