Téli berek évindító hétvége

Karrierlehetőség a KÖSZI-nél

Téli berek évindító hétvége

A Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület, azaz a KÖSZI fő tevékenysége értékorientált táborok és programok szervezése gyerekek és fiatalok számára egész évben. Több, mint 20 éve szervezünk gyermek- és ifjúsági táborokat, interaktív istentiszteleteket és egyéb ifjúsági programokat.

Ha úgy gondolod, szívesen dolgoznál velünk, nézd meg a nyitott pozícióinkat, és jelentkezz a hozzád legjobban passzoló pozícióra!

Nyitott pozíciók

Projekttámogatási és pénzügyi koordinátor

Szívesen dolgoznál egy olyan egyesületnél, mely már több mint 20 éve szervez gyermek- és ifjúsági táborokat? Úgy gondolod, hogy egy civil szervezet sikerének egyik záloga, hogy munkatársai mindegyike a szervezet célja iránt elkötelezett, alapos tudással rendelkező emberekből álljon? Szereted rendben és rendszerben tartani a projektek és az egész szervezet adminisztrációs hátterét? Képes vagy átlátni egy szervezet alapvető pénzügyi folyamatait?

Ha igen, akkor jó helyen jársz, mert most a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület, azaz a KÖSZI dinamikusan fejlődő, megújuló csapatába keresünk új csapattagot projekttámogatási és pénzügyi koordinátor pozícióba.

Menü