KÖSZI KaranTábor – Online Életfonal

Mottónk: Pörgesd fel a karantént a KÖSZI-vel!
Korosztály: 2019/20-as tanévben 7-12. osztályosok
Költségtérítés: nincs

A 14. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor a kialakult vészhelyzet miatt sajnos elmarad, DE helyette szeretnénk meghívni titeket az első és reméljük utolsó KÖSZI KaranTáborba, ahol a programjainkat átültetjük online térbe és egy kicsit együtt lehetünk a technika segítségével.

Te is unod már a négy fal között, hogy annyi minden megváltozott körülötted? Megijesztenek a járványhelyzetről szóló hírek? Foglalkoztat, mi lesz ezután a nagyvilágban? Hiányzik a közösség, és a heted fénypontja, amikor egy online tanórán végre látod az osztálytársaid?

Mi a KÖSZI-nél tudjuk, milyen sokat ad a közösségi élet, így, bár élőben nem találkozhatunk, szeretnénk a modern technika segítségével egy kis tábori élményt varázsolni az otthonotokba!

Egy zárt Facebook csoportban szeretnénk a KÖSZI táborokra jellemző tartalmakat megosztani, mint videóra rögzített áhítat, kvízkérdések, reggeli torna, tábortánc, pozitív tippek a karantén idejére, valamint élő kiscsoportos videobeszélgetések.

Kövesd a KÖSZI KaranTábort és légy részese az online táborélménynek Te is!

További részletek folyamatosan a KÖSZI KaranTábor facebook eseményénél! A tábort a KÖSZI KaranTábor – Online Életfonal KÖZVETÍTÉS zárt csoportban követhetitek nyomon.

Erre a táborra már nem lehet jelentkezni.

KÖSZI KaranTábor - Online Életfonal

Ilyen volt a KÖSZI Életfonal életvezetési tábor az elmúlt években

Életfonal - Életképek válogatás 2019