Minden nyári tábor megtartható!

19. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor
Kamasz (2.) turnus
Piliscsaba, 2020. augusztus 9–15.

Idei mottónk: A siker foglyai
Korosztály: 2019/20-as tanévben 7–12. osztályosok

Egy hírességeknek szóló hétvégén 8 közismert ember találkozik: van közöttük popsztár, ismert politikus, nagy utazó, sikeres chef. Ám hiba csúszik a számításba, és rövidesen csörög a telefon a rendőrségen… A KÖSZI Nyomkereső táborai olyan fiatal nyomozókat keresnek, akik segítenek fényt deríteni az igazságra, miközben egy fantasztikus nyári hetet töltenek el! Neked és kis csapatodnak vajon sikerülne megtalálni a megoldást? A nyomozáson túl vetélkedők, játékok, kirándulás, buli, éjszakai túra és nagy beszélgetések várnak, hogy felejthetetlen élményben legyen részed!

Szeretnéd egy nyári hétre hátrahagyni a gondjaidat, és egy rejtély kellős közepébe csöppenni, amit új barátaiddal közösen kell megfejtenetek? Szabadulós játék, logikai fejtörők, helyszínelés, szerepjáték és más vetélkedők során pallérozhatod eszed és kreativitásod, miközben egy megértő és családias közösségben élvezheted a nyarat! Garantáltan új barátokra és közösségre találsz, és bátorsággal, hittel, önbizalommal feltöltődve térsz majd haza!

A KÖSZI Nyomkereső detektívtáboraiban élvezetes szerepjátékot és izgalmas csapatmunkát kínálunk, miközben észrevétlenül fejlesztjük a fiatalok kulcskompetenciáit: a logikus gondolkodást, az érveléstechnikát, a kreativitást és a szociális készségeket. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a gyerekek, fiatalok önismeretét, önbizalmát erősítsük. Fontos számunkra, hogy a táborozók között jó közösség alakuljon ki, megtanulják egymást támogatni, segíteni.

Erre a turnusra már nem lehet jelentkezni.

19. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor, Kamasz (2.) turnus

Kedvcsináló videó a KÖSZI Nyomkereső detektívtáborhoz

Életképek a KÖSZI Nyomkereső detektívtáborból – Kamasz turnus

Képek a Béthel Otthonról

Képek a Béthel Otthonról