18. KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábor
Piliscsaba, 2019. október 25–28.

Idei mottónk: A változás szele
Korosztály: 2019/20-as tanévben 5-12. osztályosok

Változás: jó vagy rossz dolog? Te szereted a változásokat? Szerettél volna már megváltozni… netalán valakit megváltoztatni? Előfordult már, hogy az életedben valaki vagy valami nagyon megváltozott? Hogy viselted? Mi vagy ki segíthet, hogy állva maradj a változás szelében is…?

Ha te is változnál vagy változtatnál, vagy csak túlélnéd a változást, tarts velünk! A KÖSZI Nyomkereső tábor idén is a rejtélyek világába kalauzol, oda, ahol használnod kell az eszedet és az ügyességedet, hogy megfejtsd a titkokat, és a te csapatod győzedelmeskedjen. Elég bátor vagy, hogy vállald a kihívást? Sok barát és egy kiváló csapat, változatos és szórakoztató program vár ezen az izgalmas őszi hétvégén.

A KÖSZI Nyomkereső egy olyan egyedülálló készségfejlesztő tábor, ahol a szabadidő hasznos és élményszerű eltöltésén, illetve a fiatalok személyiségének és készségeinek gazdagításán túl, életkorukhoz igazítva számos szórakoztató programot is kínálunk számukra. Az agyat és kreativitást pallérozó programokon kívül helyet kap táborunkban egy őszi kirándulás, mozgásra serkentő akadályverseny és métázás, valamint szerepjáték és más csapatos vetélkedők is. Gyakorlott, dinamikus csapatunk egy szerető, családias közösségben várja a táborozókat.

Erre a táborra már nem lehet jelentkezni.

Image

Ilyen volt a KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábor az elmúlt években:

Képek a Béthel Otthonról