Papírrepülő

Megálló
interaktív istentisztelet

Papírrepülő
Megálló interaktív istentisztelet

Mi is az a Megálló?

A Megálló interaktív istentisztelet egy olyan közösségi élményt nyújt a belváros és mindennapjaink forgatagában, ahol a fiatalok megpihenhetnek, és feltöltődésre, útmutatásra lelhetnek. Ennek az ökumenikus ifjúsági istentiszteletnek különlegessége, hogy a résztvevők maguk is aktív részesei lehetnek az eseményeknek. Az éneklést egy kisebb zenekar vezeti. Arra törekszünk, hogy az igehirdetés legyen praktikus, vagyis amiről szó van, az legyen az életünkben is gyakorlatra fordítható.

Várunk titeket szeretettel a következő Megállón!
Időpont: 2022. október 31. 10:30
Helyszín: Béthel Otthon, Piliscsaba

Emlékek a korábbi Megállókról

99. KÖSZI Megálló istentisztelet
Megálló

Közösség. Öröm. Szeretet. Imádság. – Ilyen volt a 99. KÖSZI Megálló istentisztelet

2022. augusztus 13-án nagy izgalommal és jókedvvel vettünk részt a 99. KÖSZI Megálló istentiszteleten, melyet az élményekkel teli 21. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor Kamasz turnusának zárásaként tartott Wächter Baldó, a tábor lelki vezetője Piliscsabán, a Béthel Otthonban. Az igehirdetés középpontjában az a kérdés állt, hogyan érhetjük el életünkben a változást.

98. KÖSZI Megálló istentisztelet
Megálló

“Mint a forrás, melyből nem fogy ki a víz” – Ilyen volt a 98. KÖSZI Megálló istentisztelet

2022. július 30-án megtartottuk Piliscsabán a 21. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor Kölyök turnusának zárásaként a 98. KÖSZI Megálló istentiszteletet. A lelkészi szolgálatot Bonnyai Zsuzska, a tábor lelki vezetője tartotta. A tábor mottója “Vitorlát bonts!” volt, így a hét folyamán különböző vizes történetekkel foglalkoztunk a Bibliából, míg esténként az áhítatokon bibliai változástörténetekről hallhattunk.