Önkéntes bál

Jubileumi Önkéntes Bál

2021. SZEPTEMBER 17.
• 1117 BUDAPEST •
• MAGYAR TUDÓSOK KÖRÚTJA 3. •

KÖSZI - Tőled jó! SZIVI - Szívvel Lélekkel Alapítvány

A KÖSZI és a SZIVI céljai

Partnerünkkel, a Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvánnyal közös célunk, hogy a fiatalok egészségesebb önértékelésre tegyenek szert, megtanulják a másik ember elfogadásnak értékét, tapasztalatot szerezzenek arról, hogyan lehet szelíd módszerekkel konfliktust kezelni és így egy önmagáért és tetteiért, valamint a közösségéért is felelősséget vállaló generáció nevelődjön.

Ennek érdekében a SZIVI Alapítvány egész évben képzéseket és foglalkozásokat tart, valamint 1%-os adományokból támogatja a rászoruló fiatalokat, hogy minél többen részesülhessenek tábori élményben, mi pedig különböző tematikus ifjúsági táborokat és programokat szervezünk a 6-29 éves fiataloknak, valamint saját önkéntes közösségünknek.

Az Önkéntes bál apropója

Az egyesület fennállásának 10. évfordulóját a SZIVI Alapítvánnyal együtt ünnepeljük, hiszen már a kezdetektől fogva segítjük egymás munkáját: önkénteseink részt vesznek az alapítvány fejlesztő programjain és felkészítő alkalmain, gyermek- és ifjúsági programjainkkal, táborainkkal pedig mi is olyan közösségeket alakítunk ki, amik megtartó erőt biztosítanak és örömteli élményt adnak.

Mostani zártkörű eseményünk, az Önkéntes bál során szeretnénk megünnepelni az elmúlt 10 év közös sikereit: a több, mint 50 támogatott tábort, amikkel összesen nagyjából 1700 fiatalhoz értünk el. Ezen kívül szeretnénk hálánkat kimutatni a SZIVI és KÖSZI régi és jelenlegi önkéntesei, munkatársai felé, akik töretlen lelkesedéssel vesznek részt az egyesület és az alapítvány mindennapjaiban.

Köszönet a szponzoroknak

Az este során a résztvevők tombolasorsoláson vesznek részt, ugyanakkor civil szervezetként ezeket a jutalmakat, kuponokat, ajándéktárgyakat, belépőket és bármilyen egyéb tárgyi hozzájárulást csak támogatói közreműködéssel tudjuk megvalósítani. Éppen ezért a szeretnénk megköszönni a rendezvény szponzorainak, hogy az eseményünket tárgyi vagy egyéb módon támogatták!

Szponzoraink

Szponzorunk: Alibi Íjász Klub
Szponzorunk: Aquincum Múzeum
Szponzorunk: Bamba Marha Burger Bár logó
Szponzorunk: Budapest Park
Szponzorunk: Cyberjump trambulin park Buda
Szponzorunk: Csodák Palotája
Szponzorunk: Magyarországi Evangélikus Egyház Déli Egyházkerület
Szponzorunk: Dumaszínház
Szponzorunk: Péter Szidónia (Hagyományok Háza)
Szponzorunk: LaserForce Aréna
Szponzorunk: Lush
Szponzorunk: Magyarországi Evangélikus Egyház Északi Egyházkerület
Szponzorunk: NetPincér
Szponzorunk: PandeM Consulting
Szponzorunk: Pinklady Design
Szponzorunk: Poket zsebkönyvek
Szponzorunk: Selfiemat
Szponzorunk: SminkAkadémia
Szponzorunk: Veresegyházi Medveotthon
Önkéntes bál
keyboard_arrow_up