Papírrepülő

Rólunk mondták

Papírrepülő

Táborozóink írták

Megkérdeztük táborozóinkat, mit gondolnak a KÖSZI-táborok tematikájáról, programjairól, mit jelent nekik az itt megismert közösség, véleményüket pedig csokorba szedtük.

Fontosak nekem a lelki tartalmak, és itt nem untatva kapjuk őket, hanem érthetően és interaktívan!

A KÖSZI táborokban úgy érzem, hogy nem csak egy társaságban, hanem közösségben vagyok.

Ez egy olyan biztonságos hely, ahol csak fejlődni és erősödni lehet. Örülök, hogy eljöttem.

Pont a legjobb arányban voltak kötött és kötetlen helyzetek a programban! Profin voltak felépítve a foglalkozások, szeretnék jönni legközelebb is.

Sok olyan játékos feladat van, amik közben jobban megismerheted saját magadat és a többieket is. Ez manapság szerintem különösen fontos.

A tábori programok nagyon jól vannak összeállítva, változatosak, fejlesztik a figyelmet, összekovácsolják a csapatot, és még kikapcsolódásnak is beillenek.

Nekem ezek a táborok az énidőt is jelentik. Hozzám hasonló fiatalok között lehetek, tudok befelé figyelni, és inspiráló a környezet.

Nagyon feltöltenek lelkileg a KÖSZI táborai. Iskolaszünetben pont erre van szükségem, hogy együtt kicsit kiszakadjunk a hétköznapokból.

Táborozóink szülei írták

Táborozóink szüleit is megkértük, hogy mondják el nekünk, szülőként hogy látják a KÖSZI táborait, szellemiségét, és ha szeretnék, osszák meg velünk, mit meséltek gyerekeik a tábori élményeikről.

Jó látni, hogy itt a táborvezetők valóban figyelnek a gyerekekre és az egyéni igényeikre.

Gyermekeim visszatérő táborozók, idén már egyenesen úgy jöttek haza, hogy egy tábort sem szeretnének többet kihagyni!

A lányom a táborok után napokig folyamatosan csak a programokról beszél és a közösen énekelt dalokat hallgatja. Örülök, hogy ennyire nagy élmény neki ez a közösség!

Mindkét fiam évek óta jár a nyári táborokba. Nagyon szokták várni, már a nyári szünet elején kérdezgetik tőlem, hogy mikor lesz!

Kamasz lányom keveset szokott mesélni, de azt mondta, rengeteg élménnyel és baráttal gazdagodott. Még pityergett is kicsit, amikor haza kellett jönni, de ezt persze csak így, névtelenül árulhatom el.

A fiatal önkéntesek a táborban nagyszerű példát mutatnak a táborozóknak! A nagyobbik fiam mondta is, hogy szeretne majd csatlakozni hozzájuk.

keyboard_arrow_up