Papírrepülő

Kérdezz-felelek

Kérdések és válaszok a KÖSZI táboraival kapcsolatban

Papírrepülő

Rövidebb időre is lehet jelentkezni a táborba?

Természetesen van lehetőség arra, hogy egy táborozó később érkezzen vagy a tábor vége előtt hazamenjen. Amennyiben egy halaszthatatlan esemény beleesik a tábor időtartamába, lehetőség van a tábor elhagyására, és a táborba visszatérésre köztes napokon is.

A táborban töltött éjszakák és az ott elköltött étkezések számának függvényében a tábori költséghozzájárulás mértéke változhat.

Ha ilyen igény merül fel, kérjük, a jelentkezés leadásakor jelezd ezt nekünk!

Milyenek a táborhelyszínek?

Béthel Otthon, Piliscsaba

Cím: Béthel Otthon, 2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8-12.

A helyszín leírása: A Béthel Otthon a Pilis festői tájai közt helyezkedik el, a Budapestről is könnyen megközelíthető, barátságos Piliscsabán. A szálláshely egy hatalmas zöld területen fekvő komplexum, ahol füves réten sportolhatnak, tűzrakónál gyújthatnak tábortüzet, hangulatos, nyitott kápolnában és saját templomban csendesedhetnek el a táborozók. A 2-3 ágyas szobákhoz saját fürdő tartozik, a barátságos ebédlőben helyben készült falatok várják az éhes szájakat. Egy kedves, otthonos, zöldellő szálláshely biztosít itt vidám és tartalmas időtöltést.

Idén az alábbi ottalvós táborainknak nyújt ez a helyszín otthont:

 • Téli berek évindító hétvége
 • Életfonal életvezetési tábor
 • Nyomkereső detektívtábor – Kölyök turnus
 • Nyomkereső detektívtábor – Kamasz turnus
 • Titkos küldetés expedíciós tábor

Képek a Béthel Otthonról »

Megközelítés autóval: Piliscsaba Budapestről kb. 25 km-re található. A 10-es úton Piliscsabára beérve el kell haladni a Pázmány Péter Katolikus Egyetem mellett, majd jobbra kell fordulni a Kenderesi útra. Ezt követően balra az Egyetem utcába, mely a kereszteződés után a Mátyás király útjában folytatódik. A katolikus templomot elhagyva a következő utca a Széchenyi utca, itt kell balra fordulni, és jobb kéz felől található a Béthel Otthon.

Megközelítés közösségi közlekedéssel: Budapest-Nyugati pályaudvarról közvetlen személy- és sebesvonatok közlekednek Piliscsabára. A vonatról leszállva, a vágányokon átkelve a Széchenyi utcán egyenesen kell elindulni.

Táborozók fogadása, kísérete: A Budapest-Nyugati pályaudvaron biztosítunk találkozási pontot, innen közösen, vezetői kísérettel jutunk el a tábor helyszínére. A pontos időpontokat a tájékoztató levélben fogjuk megírni. Ha vidékről érkezel, és nincs aki elkísérjen Budapesten az érkező vonat-, illetve buszpályaudvarról a találkozóhelyre, kérlek, jelezd ezt kapcsolattartónknak, és a lehetőségeinkhez mérten igyekszünk segítséget nyújtani, megszervezni a kíséretet. Amennyiben nehézséget jelent Budapestre eljutnod, kérlek, jelezd ezt kapcsolattartónknak, és a közeli városokból érkező táborozók szüleivel felvesszük a kapcsolatot, hogy tudnak-e a Te kíséretedben is segíteni.

Zuglói Evangélikus Egyházközség, Budapest

Cím: Zuglói Evangélikus Egyházközség, 1141 Budapest, Lőcsei út 32.

A helyszín leírása: A Zuglói Evangélikus Egyházközség épülete kiváló helyszín a KÖSZI Napvető mesetábornak. Jól megközelíthető, de nem zajos utcában, közel a Bosnyák térhez, védett, elkerített játszótérhez. Egy gyerekbarát, barátságos, szabadtéri programot is biztosító környezetben várjuk a gyerekeket.

Idén az alábbi napközis táborunknak nyújt ez a helyszín otthont:

 • Napvető mesetábor

Képek a Zuglói Evangélikus Egyházközségről »

Megközelítés autóval: A Bosnyák tér felől a Csömöri út irányában haladva egyenesen tovább kell menni, majd jobbra kanyarodni a Lőcsei útra, és a park után az első kapu lesz szemben a piaccal.

Megközelítés közösségi közlekedéssel: A belváros felől a 7, 7E, 8E, 108E, 110, 112, 133E buszokkal. A buszmegállóból egyenesen tovább kell menni, majd jobbra kanyarodni a Lőcsei útra, és a park után az első kapu lesz szemben a piaccal. Villamosok az Örs vezér tere felől: 3, 62, 62A, illetve Mexikói út felől 3-as villamos.

Milyen étkezést biztosítotok a táborokban?

Minden táborunkban biztosítunk étkezést egészséges és friss hozzávalókból táborozóink részére.

A napközis Napvető mesetáborban napi 3-szor biztosítunk étkezést:

 • reggeli: kenyér, felvágott, sajt, zöldség, lekvár, müzli, tej, tea;
 • ebéd: meleg étel;
 • uzsonna: szendvics, gyümölcs.

Az ottalvós táborokban és a Téli berek hétvégén napi 5-ször biztosítunk étkezést:

 • reggeli: kenyér, felvágott, sajt, zöldség, lekvár, müzli, tej, tea;
 • ebéd: meleg étel;
 • uzsonna: gyümölcs;
 • vacsora: meleg étel vagy kenyér, felvágott, sajt, zöldség lekvár, tej, tea;
 • pótvacsora: kenyér, felvágott, lekvár, tea.

Kiemelt figyelmet igénylő táborozót is tudtok fogadni?

Célunk, hogy lehetőségeink és rendelkezésre álló eszközeink felhasználásával minél inkább elősegítsük a kiemelt figyelmet igénylő táborozóink társadalmi integrációját, valamint a tábor keretein belül megvalósítsuk a lehető legteljesebb közösségi integrációjukat.

Mivel lehetőségeink és eszközeink végesek, ezért a kiemelt figyelmet igénylő táborozóinkat az alábbiak szerint tudjuk fogadni:

 • Speciális étrend: Az étkezéseknél speciális étrendet biztosítunk mindazon táborozóinknak, akiknek ételallergiája, ételintoleranciája van. Kérjük ezt feltétlenül jelezni az online jelentkezésnél.
 • Gyógyszerezés: Amennyiben táborozónknak valamilyen gyógyszert kell szednie, illetve gyógyszerérzékenysége van, kérjük ezt jelezni mind az online jelentkezésnél, mind a helyszíni regisztrációnál. Kérjük azt is mindkét módon jelezni, ha a táborozónak segítségre van szüksége a gyógyszer bevételéhez.
 • Tartós betegség: Ha táborozónk valamilyen nem fertőző, rendszeres ápolást nem igénylő, a mindennapi életvitelt nem befolyásoló betegségben (pl. asztma, epilepszia, szívbetegség stb.) szenved, akkor természetesen semmi akadálya a részvételnek. A betegséggel járó sajátosságokat figyelembe vesszük a napirend, illetve a programok során, viszont feltétlenül kérünk részletes tájékoztatást a betegségről mind az online jelentkezésnél, mind a helyszíni regisztrációnál. A rendszeres ápolást igénylő táborozók esetében jelentkezés előtt mindenképpen kérjük a kapcsolattartót megkeresni, és szükség esetén kérjük a személyes ápoló biztosítását.
 • Beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézség*: Biztonsággal és szakmailag felkészülve tudjuk fogadni azon jelentkezőinket akik a szakértői bizottság szakértői véleménye alapján az életkorukhoz viszonyítottan jelentősen alulteljesítenek, társas kapcsolati problémákkal küzdenek, tanulási (pl. diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia), magatartásszabályozási hiányosságokkal küzdenek, közösségbe való beilleszkedésük, továbbá személyiségfejlődésük nehezített vagy sajátos tendenciákat mutat, de nem minősülnek sajátos nevelési igényűnek.
 • Sajátos nevelési igény (SNI)**: Nem vagyunk azonban szakmailag felkészülve azon különleges bánásmódot igénylő jelentkezők fogadására, akik a szakértői bizottság szakértői véleménye alapján mozgásszervi, érzékszervi (látási, hallási), értelmi vagy beszédfogyatékossággal, autizmus spektrum zavarral vagy egyéb pszichés fejlődési zavarral (súlyos tanulási, figyelem- vagy magatartásszabályozási zavarral) küzdenek, Nekik javasoljuk, hogy egy erre specializálódott szervezetnél jelentkezzenek táborba, ahol szakértő gyógypedagógusok tudják őket fogadni.
 • Hátrányos helyzet, illetve halmozottan hátrányos helyzet**: Azon táborozóink számára, akik hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetűek, szükség esetén igyekszünk minél több segítséget megadni mind technikai (pl. az online jelentkezés), mind szociális (pl. közösségbe való beilleszkedés) értelemben. Anyagi problémák esetén a tábori költséghozzájárulás kifizetéséhez segítséget a Szívvel-Lélekkel Alapítvány Kincskereső pályázata nyújt, melyről részletesen a “Kincskereső pályázat” menüpont alatt lehet olvasni.

* a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény meghatározása alapján
** a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról 1997. évi XXXI. törvény meghatározása alapján

Hogyan tudom befizetni a költséghozzájárulást?

A KÖSZI táborokban való részvétel költséghozzájárulását a KÖSZI bankszámlaszámára kell utalni a következők szerint:

Kedvezményezett neve: KÖSZI Egyesület
Számlaszám: 10701506-66304865-51100005 (CIB Bank)
Közlemény: (tábor kódja)-(évszám) Támogatás + (táborozó neve)

A közlemény tehát a 2021-es táborok esetében így néz ki:

 • Téli berek évindító hétvége: K1-2021 Támogatás + (táborozó neve)
 • Életfonal életvezetési tábor: K2-2021 Támogatás + (táborozó neve)
 • Napvető mesetábor: K5-2021 Támogatás + (táborozó neve)
 • Nyomkereső detektívtábor:
  • Kölyök turnus: K7-2021 Támogatás + (táborozó neve)
  • Kamasz turnus: K8-2021 Támogatás + (táborozó neve)
 • Titkos küldetés expedíciós tábor: K9-2021 Támogatás + (táborozó neve)

A költséghozzájárulást a következő módon juttathatod el hozzánk:

 • banki átutalással;
 • közvetlen banki befizetéssel;
 • belföldi postautalványon (piros csekk), de ebben az esetben csak a bankszámlát tudjuk címzésképpen elfogadni.

Kérjük, hogy a KÖSZI székhelyére postán ne küldj pénzt. Kizárólag bankszámlaszámára küldd a költséghozzájárulást. A postai címre küldött befizetések nem érkeznek meg! Az általad fizetendő teljes költséghozzájárulás befizetése után küldd el a befizetési azonosítót a koszi@koszi.net címre. Ez átutalás esetén a tranzakciós szám, közvetlen banki befizetés, vagy belföldi postautalvány (piros csekk) esetén a fiókszám + ügyletszám.

Milyen kedvezményekre lehetek jogosult?

Kedvezmény Kedvezmény mértéke
Napvető mesetáborban és Titkos küldetés táborokban
Kedvezmény mértéke az Életfonal és Nyomkereső táborokban Kedvezmény mértéke a Téli berek táborokban Ki jogosult rá? Mit kell tennem, hogy igénybe vehessem? Összevonhatóság
Csoportos kedvezmény / Testvérkedvezmény 2.500 Ft 5.000 Ft ebben a táborban nincs ilyen kedvezmény Régi és új táborozó egyaránt, aki együtt jelentkezik legalább egy barátjával / testvérével. Kérjük, írd be a veled együtt táborozó barátok / testvérek nevét, és bizonyosodj meg róla, hogy ők is megjelölnek téged a saját jelentkezési lapjukon. Egymással összevonhatóak
NOE* kedvezmény 2.500 Ft 5.000 Ft ebben a táborban nincs ilyen kedvezmény Régi és új táborozó egyaránt, aki rendelkezik érvényes NOE tagsággal. Kérjük, add meg a NOE tagsági számod a jelentkezési lapon.
KÖSZI Nagykövet kedvezmény 10% – 40% között**
+ ajándék KÖSZI póló
10% – 40% között**
+ ajándék KÖSZI póló
ebben a táborban nincs ilyen kedvezmény Csak régi táborozó, aki legalább 1 új táborozót hoz magával. Kérjük, írd be a veled együtt táborozó barátok / testvérek nevét, és bizonyosodj meg róla, hogy ők is megjelölnek téged a saját jelentkezési lapjukon. Nem vonható össze a többi kedvezménnyel
Diák kedvezmény ebben a táborban nincs ilyen kedvezmény ebben a táborban nincs ilyen kedvezmény 2.000 Ft Az adott tanévben érvényes diákigazolvánnyal rendelkező táborozó. Kérjük, írd be a jelentkezési lapodra az érvényes diákigazolványod számát. Egymással összevonhatóak
KÖSZI-tagsági kedvezmény ebben a táborban nincs ilyen kedvezmény ebben a táborban nincs ilyen kedvezmény 3.000 Ft A KÖSZI Egyesületbe belépett rendes vagy pártoló tag. Kérjük, jelöld be a jelentkezési lap megfelelő mezőjében, hogy igényelni szeretnéd a kedvezményt.

* Nagycsaládosok Országos Egyesülete
** 1 új táborozó esetén 10%; 2 új táborozó esetén 20%; 3 új táborozó esetén 30%; 4 vagy több új táborozó esetén 40% kedvezmény

A Téli berek évindító hétvégén érvényes kedvezmények

 • Diák kedvezmény: 2.000 Ft
  Ki jogosult igénybe venni: minden érvényes diákigazolvánnyal rendelkező táborozó.
 • KÖSZI-tagsági* kedvezmény: 3.000 Ft
  Ki jogosult igénybe venni: a KÖSZI Egyesületbe belépett rendes vagy pártoló tag.

Az Életfonal életvezetési táborban, a Napvető mesetáborban és a Titkos küldetés expedíciós táborban érvényes kedvezmények

 • Csoportos kedvezmény / Testvérkedvezmény: -2.500 Ft
  A kedvezmény lényege: Amennyiben egy legalább két fős csoport (rokonok, testvérek, barátok, iskolatársak) egyszerre jelentkeztek a táborba, akkor mindegyikőtök 2.500 Ft kedvezményt kap, tehát ennyivel kevesebbet kell utalni.
  Ki jogosult igénybe venni: A Csoportos kedvezményt / Testvérkedvezményt régi és új táborózóink is igénybe vehetik.
  Igénybevételre vonatkozó feltételek, korlátozások: A Csoportos kedvezményt / Testvérkedvezményt kizárólag azok vehetik igénybe, akiket a legalább két fős csoport minden tagja kölcsönösen megjelölt a Jelentkezési lap kitöltésekor. A csoport tagjának utólagos megjelölésére nincs lehetőség, tehát feltétlenül egyeztessetek előzetesen. A kedvezményt csak abban az esetben tudjátok igénybe venni, ha a csoport minden tagja be is fizette a költséghozzájárulást. A kedvezményt akkor is igénybe lehet venni, ha a csoport egyik tagja nem ebbe, hanem egy másik nyári KÖSZI-táborba jelentkezik.
 • NOE-kedvezmény: -2.500 Ft
  A kedvezmény lényege: Amennyiben szüleid tagjai a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE), és rendelkeznek érvényes NOE-tagsággal, akkor 2.500 Ft kedvezményt kapsz, ennyivel kevesebbet kell utalni.
  Ki jogosult igénybe venni: Bárki, akinek a családja érvényes NOE-tagsággal rendelkezik.
 • KÖSZI Nagykövet kedvezmény: -10%, -20%, -30%, -40%
  A kedvezmény lényege: Miután részt vettél legalább egyszer egy KÖSZI-táborban, el tudod mesélni másoknak (testvérednek, barátodnak) is – akik még nem élték át ezt az élményt – hogy milyen jól érezted magad közöttünk. Ha elhívod őket a következő KÖSZI-táborba, akkor ezáltal KÖSZI Nagykövet leszel, és egy különleges kedvezményben részesülsz.
  A csak KÖSZI Nagyköveteknek szóló KÖSZI-pólón kívül minden új ember után kedvezményt kapsz a következő módon:

  • ha 1 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 10% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
  • ha 2 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 20% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
  • ha 3 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 30% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
  • ha 4 főt vagy többet hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 40% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból.

  Ki jogosult igénybe venni: Bárki, aki már részt vett bármelyik KÖSZI-táborban.
  Igénybevételre vonatkozó feltételek, korlátozások: Kérjük, feltétlenül jelezd a Jelentkezési lapon, vagy a jelentkezésed után mihamarabb e-mailben a koszi@koszi.net címre, hogy ki lesz az az új táborozó, aki a te mozgósításodnak köszönhetően jelentkezett a táborba.

FONTOS! KÖSZI Nagykövet csak olyan táborozó lehet, aki régebben már részt vett valamelyik KÖSZI-táborban, s most egy olyan barátját, ismerősét, esetleg osztálytársát vagy testvérét hozza magával, aki azonban még egyszer sem volt KÖSZI táborban.

Hogy vonhatók össze a kedvezmények?

 • A Csoportos kedvezmény / Testvérkedvezmény összevonható a NOE kedvezménnyel.
 • Azonban a Nagykövet kedvezmény a fenti Csoportos kedvezménnyel / Testvérkedvezménnyel és a NOE kedvezménnyel nem vonható össze!

A Nyomkereső detektívtábor kölyök és kamasz turnusában érvényes kedvezmények

 • Csoportos kedvezmény / Testvérkedvezmény: -5.000 Ft
  A kedvezmény lényege: Amennyiben egy legalább két fős csoport (rokonok, testvérek, barátok, iskolatársak) egyszerre jelentkeztek a táborba, akkor mindegyikőtök 5.000 Ft kedvezményt kap, tehát ennyivel kevesebbet kell utalni.
  Ki jogosult igénybe venni: A Csoportos kedvezményt / Testvérkedvezményt régi és új táborózóink is igénybe vehetik.
  Igénybevételre vonatkozó feltételek, korlátozások: A Csoportos kedvezményt / Testvérkedvezményt kizárólag azok vehetik igénybe, akiket a legalább két fős csoport minden tagja kölcsönösen megjelölt a Jelentkezési lap kitöltésekor. A csoport tagjának utólagos megjelölésére nincs lehetőség, tehát feltétlenül egyeztessetek előzetesen. A kedvezményt csak abban az esetben tudjátok igénybe venni, ha a csoport minden tagja be is fizette a költséghozzájárulást. A kedvezményt akkor is igénybe lehet venni, ha a csoport egyik tagja nem ebbe, hanem egy másik nyári KÖSZI-táborba jelentkezik.
 • NOE-kedvezmény: -5.000 Ft
  A kedvezmény lényege: Amennyiben szüleid tagjai a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE), és rendelkeznek érvényes NOE-tagsággal, akkor 5.000 Ft kedvezményt kapsz, ennyivel kevesebbet kell utalni.Ki jogosult igénybe venni: Bárki, akinek a családja érvényes NOE-tagsággal rendelkezik.
 • KÖSZI Nagykövet kedvezmény: -10%, -20%, -30%, -40%
  A kedvezmény lényege: Miután részt vettél legalább egyszer egy KÖSZI-táborban, el tudod mesélni másoknak (testvérednek, barátodnak) is – akik még nem élték át ezt az élményt – hogy milyen jól érezted magad közöttünk. Ha elhívod őket a következő KÖSZI-táborba, akkor ezáltal KÖSZI Nagykövet leszel, és egy különleges kedvezményben részesülsz.
  A csak KÖSZI Nagyköveteknek szóló KÖSZI-pólón kívül minden új ember után kedvezményt kapsz a következő módon:

  • ha 1 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 10% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
  • ha 2 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 20% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
  • ha 3 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 30% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
  • ha 4 főt vagy többet hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 40% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból.

  Ki jogosult igénybe venni: Bárki, aki már részt vett bármelyik KÖSZI-táborban.
  Igénybevételre vonatkozó feltételek, korlátozások: Kérjük, feltétlenül jelezd a Jelentkezési lapon, vagy a jelentkezésed után mihamarabb e-mailben a koszi@koszi.net címre, hogy ki lesz az az új táborozó, aki a te mozgósításodnak köszönhetően jelentkezett a táborba.

FONTOS! KÖSZI Nagykövet csak olyan táborozó lehet, aki régebben már részt vett valamelyik KÖSZI-táborban, s most egy olyan barátját, ismerősét, esetleg osztálytársát vagy testvérét hozza magával, aki azonban még egyszer sem volt KÖSZI táborban.

Hogy vonhatók össze a kedvezmények?

 • A Csoportos kedvezmény / Testvérkedvezmény összevonható a NOE kedvezménnyel.
 • Azonban a Nagykövet kedvezmény a fenti Csoportos kedvezménnyel / Testvérkedvezménnyel és a NOE kedvezménnyel nem vonható össze!

Mik a jelentkezés lemondásának feltételei?

Cserejelentkező küldése esetén:
Bármikor lehetősége van a részvételt lemondó jelentkezőnek maga helyett cserejelentkezőt küldeni: ennek külön költsége nincs, a befizetett összeget a cserejelentkező befizetésének tekintjük. A részvételt lemondó jelentkező és a cserejelentkező a befizetett összeg elszámolását maguk között rendezik el. A cserejelentkező nevét feltétlenül kérjük előre, e-mailben jelezni.

Teljes lemondással, cserejelentkező küldése nélkül:
Amennyiben a részvételt lemondó jelentkező nem küld maga helyett cserejelentkezőt, abban az esetben a befizetett költséghozzájárulás egy részét beszámítjuk egy következő KÖSZI-táborba való jelentkezéskor. A beszámítást csak írásban történő lemondás esetén tudjuk biztosítani, és annak mértéke a lemondás időpontjától függ.

 • Jelentkezés lemondása a tábort megelőzően legalább 29 nappal
  Ebben az esetben a befizetett összeg 90%-át tudjuk beszámítani. Ilyenkor még nem rendeltünk meg szolgáltatásokat, de a számunkra is felmerülő adminisztrációs költségeket le kell, hogy vonjuk.
 • Jelentkezés lemondása a tábort megelőző 15-28. napban
  Ebben az esetben a befizetett összeg 60%-át tudjuk beszámítani. Ilyenkorra már megrendeltünk bizonyos szolgáltatásokat, illetve előzetes létszámot jelentettünk a szálláshely felé, és ezeket már nem minden esetben lehet módosítani.
 • Jelentkezés lemondása a tábort megelőző 8-14. napban
  Ebben az esetben a befizetett összeg 30%-át tudjuk beszámítani. Ilyenkorra már az eszközök legnagyobb részét megvásároltuk, a szolgáltatások legnagyobb részét megrendeltük, amelyeket már nem minden esetben lehet visszamondani.
  FIGYELEM! Amennyiben megtelt a tábor, és a honlapon kihirdetjük, hogy nem fogadunk több jelentkezést, úgy a tábort megelőző 8-14. napban történő lemondás esetében is a befizetett összeg 0%-át tudjuk beszámítani.
 • Jelentkezés lemondása a tábort megelőző 7 napban, valamint a tábor ideje alatt
  Ebben az esetben a befizetett összeg 0%-át tudjuk beszámítani. Ilyenkorra már minden eszközt megvásároltunk, minden szolgáltatást megrendeltünk, amelyeket már nem lehetséges visszamondani.

Mi az a Kincskereső pályázat? Hogyan tudok rá jelentkezni?

Amennyiben a család anyagi helyzete miatt problémát jelent a részvételi díj, illetve az utazási költség előteremtése a kedvezmények igénybevétele után is, úgy a Szívvel-Lélekkel Alapítvány Kincskereső pályázatán kérhetsz támogatást a részvételi díjhoz, illetve az utazási költségekhez. A jelentkezéshez keresd fel a Szívvel-Lélekkel Alapítvány honlapját.

A Téli berek évindító hétvége esetében a Kincskereső pályázatot az Alapítvány csak középiskolásoknak írja ki.

Hogyan tudok nektek adományozni?

A Szívvel-Lélekkel Alapítvány gondoskodik arról, hogy azok a fiatalok is eljussanak a KÖSZI-táborokba, akik családjának ez súlyos anyagi terhet jelentene. Az alapítvány kizárólag civil pályázati forrásokból, 1%-os felajánlásokból és magánadományokból tartja fenn működését. Ezért kérjük, hogy amennyiben módod és lehetőséged van rá, támogasd a Szívvel-Lélekkel Alapítványt adománnyal, hogy a szűkülő források mellett is minél több rászoruló gyermeknek és fiatalnak adhassanak önkénteseink táborainkban életre szóló élményeket, segíthessék lelki és értékbeli fejlődésüket.

Az adományozásról részletesebben itt olvashatsz: Adományozás a Szívvel-Lélekkel Alapítvány részére »

Menü