A KÖSZI elnyerte a Magyar Nemzeti Bank támogatását

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület (KÖSZI) elnyerte a Magyar Nemzeti Bank által a közérdekű társadalmi célok megvalósulásának elősegítésére indított program támogatását, amellyel táboraink szervezéséhez és lebonyolításához járul hozzá. Kijelenthetjük, hogy a támogatásból a táborok olyan jellegű költségeit finanszírozzuk, amelyet máshonnan nem tudnánk előteremteni, illetve az MNB támogatásának hiányában bizonyos programelemek nem is valósulhatnának meg.

A 2019. július 1. – 2020. december 31. közötti időszakra elnyert 4.280.000 Ft-os összeget többek között a táborozók étkezési és szállásköltségére, különböző tábori kellékekre, külsős előadók díjára, valamint az önkénteseink képzésére fordítjuk. Emellett a támogatásból allokálunk a háttérmunka megvalósítására is, így a működési költségek, az adminisztrációs és menedzsmentköltségek, a könyvelés, pénzügyi tanácsadás, honlap- és közösségioldal-fejlesztés, valamint -karbantartás, a tábor működési költségeivel kapcsolatos kiadások finanszírozására is.

A KÖSZI célja, hogy tartalmas időtöltést jelentő táborozási lehetőséget, ifjúsági programokat kínáljon a 6-18 éves korosztálynak, valamint a huszonéves önkénteseinek egész évben, különösen segítve a hátrányos helyzetű fiatalokat. Egyesületünk meggyőződése, hogy a felelős állampolgárrá válás gyermekkorban kezdődik, célunk, hogy bátor, nyíltszívű, kezdeményezőkész, kreatív fiatalok nevelésében segédkezzünk, akik később maguk is szívesen válnak önkéntessé.

Köszönjük a Magyar Nemzeti Banknak, hogy a munkánk értékét pénzügyi hozzájárulásával is elismeri és támogatja.

Budapest, 2019. október 29.
Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület

Pályázat
Előző bejegyzés
Játék és misszió – Gyerekfoglalkozást tartott a KÖSZI a 2019-es országos evangelizáción
Következő bejegyzés
Rejtélyek és változás – 18. KÖSZI Nyomkereső tábor és Megálló-istentisztelet Piliscsabán
keyboard_arrow_up