Csillámtetkózás a KÖSZI-vel Cegléden

Szöveg: Cserni Boglárka, Kép: Fabiny Blanka

Cegléd – 2019. május 11-én rendezték meg az Északi Evangélikus Egyházkerület Missziói napját. A résztvevők különféle programokon vehettek részt, beszélgethettek hírességekkel, érdekes emberekkel és megnézhették a Szabadság térre kitelepülő sátrak programjait és eladó termékeit.

Csillámtetkózás a KÖSZI-vel Cegléden

Délelőtt áhítatot tartott Fabiny Tamás evangélikus püspök, aki a békesség fontosságát emelte ki. Délután párhuzamosan futó fórumok közül lehetett választani, ahol minden korosztály megtalálta a neki szóló eseményt, előadást. Nagy Richárd tanúságot tett hitéről, életéről, majd extrém kerékpárosok bemutatót tartottak, közben környezetvédelmi játszóházban mókázhattak a kicsik. Mindezek mellett pedig kézművesek, egyesületek is bemutatkozhattak standjaikon.

A sok finomság és érdekesség közepette a KÖSZI sátra a gyerekeknek biztosított egy kis szórakozási lehetőséget. Három KÖSZI-s önkéntes csillámtetoválást készített minden ott megforduló gyereknek. Rengeteg forma és színes csillám közül választhattak, miközben a szülők is kicsit megpihenhettek; közkedvelt volt a tetkó, sok gyerek arcára csalt mosolyt ez a csillámló kis alkotás. A KÖSZI önkéntesei pedig az érdeklődő gyerekek számára betekintést nyújtottak az egyesület nyári táboraiba, melyekre folyamatosan lehet jelentkezni.

Csillámtetkózás a KÖSZI-vel Cegléden

***

Értesülj azonnal a fontosabb programokról, táborokról!

Kedveld a KÖSZI-t a Facebookon:
https://www.facebook.com/koszi.toled.jo/

Kövess minket az Instagramon:
https://www.instagram.com/koszi.toled.jo/

Kövesd TikTok csatornánkon legújabb videóinkat:
https://www.tiktok.com/@koszi.toled.jo

Iratkozz fel a KÖSZI-hírlevélre úgy, hogy egy üres e-mailt elküldesz ide:
koszihirlevel+subscribe@googlegroups.com

A Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület (KÖSZI) részvétele az Északi Egyházkerületi Evangélikus Missziói napon a Szívvel-Lélekkel Alapítvány együttműködésével valósult meg.

Egyéb
Előző bejegyzés
Csendesnapot szervezett a KÖSZI a soproni Eötvös József Gimnáziumban
Következő bejegyzés
Nem maradunk támasz nélkül – 82. KÖSZI Megálló istentisztelet Piliscsabán
keyboard_arrow_up