Először tartottak előszilvesztert a KÖSZI-sek

Budapest – 2014. december 28-án a KÖSZI megrendezte első előszilveszteri buliját, melynek a Deák téri Evangélikus Gyülekezet klubhelyisége adott otthont. A rendezvényre a táborokba járó gyerekeket és tinédzsereket, illetve azok barátait, testvéreit várta színes programokkal, kisebb és nagyobb meglepetésekkel, ajándékokkal a KÖSZI-s csapat.

A KÖSZI már hosszú évek óta minden évszakban szervez közösségépítő, életvezetési értékorientált táborokat gyerekeknek és tinédzsereknek, melyekre táborozók az ország egész területéről érkeznek. A táborokban, ahogy az lenni szokott mindig köttetnek új barátságok, hiszen a csapatépítő játékok, csoportbeszélgetések, versenyek, éneklések, közös élmények összekovácsolják a táborlakókat. Mégis, mivel sokan távol élnek egymástól, illetve vannak, akik csak nyári táborba tudnak eljönni, felmerült az igény, hogy a táborok között is legyen mód a találkozásra, közös élményekre akár csak néhány órára is. Erre az igényre reagálva hirdettük meg mi, KÖSZI-sek a rendezvényt, és azt tervezzük, hogy a nagy sikerre való tekintettel még sok ilyen alkalmat rendezünk még a táborosoknak és barátaiknak.

Jó hangulatú, meghitt estében volt része annak, aki eljött. A rendezvény elején humoros csapatépítő játékokat játszhattunk Pellionisz Petra, egy lelkes pszichológus önkéntesünk vezetésével melyekbe nem csak a gyerekek, hanem a KÖSZI-s táborvezetők is beálltak. Később egy 13+1 kérdéses, táborokkal kapcsolatos totót tölthettek ki a résztvevők. A sok nevetéstől és játéktól repült az idő, melyet csak a korgó hasak jeleztek, így a totó után virsli, süti, pattogatott kukorica, üdítők és forró tea mellett folytatódtak a beszélgetések.

Előszilveszteri buli lévén nem maradt el a zene és tánc sem, illetve folytatódtak a játékok. A játékokon tombolaszelvényeket lehetett gyűjteni. A tombola fődíja értékes kupon volt, melyet a 3 szerencsés nyertes egész évben táborozásra használhat föl, de lehetett nyerni pólókat, iskolaszereket, ping-pong ütőt és sok-sok édességet. Akinek a szelvényét nem húzták ki, azt se hagytuk ajándék nélkül.

Sajnos, mint minden buli, egyszer ez is véget ért egy kölyökpezsgős koccintással és jókívánságokkal. De nincs ok búsulásra, hiszen hamarosan, január 29-én ismét van lehetőség a találkozásra a KÖSZI Téli berek táborban, melyre még vannak szabad helyek.

***

Értesülj azonnal a fontosabb programokról, táborokról!

Kedveld a KÖSZI-t a Facebookon:
https://www.facebook.com/koszi.toled.jo/

Kövess minket az Instagramon:
https://www.instagram.com/koszi.toled.jo/

Kövesd TikTok csatornánkon legújabb videóinkat:
https://www.tiktok.com/@koszi.toled.jo

Az Első KÖSZI Előszilveszter a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület (KÖSZI) szervezésében, a Szívvel-Lélekkel Alapítvánnyal együttműködésben valósult meg.

Egyéb
Előző bejegyzés
5. KÖSZI KARÁCSONY – Szinte már családi ünnep
Következő bejegyzés
Ölni és ölni hagyni? – 33. Megálló interaktív istentisztelet a KÖSZI szervezésében
keyboard_arrow_up