Találj Rá(m)! – KÖSZI Koktélbár a Csillagponton

Szöveg: Makó Barbara
Fotók: Karánsebesy Réka, Keveházi D. Sámuel, Makó Barbara, Mudra Balázs, Pap Kincső

A KÖSZI Koktélbár ismét jelen volt a 2023. július 24–29. között Zánkán megrendezett Csillagpont Fesztiválon! Kis csapatunk 15 főből állt, amelyet idén Karánsebesy Réka vezetett nagy lelkesedéssel. Nagy öröm volt közösségi találkozópontot, és persze frissítő alkoholmentes italokat kínálni a rengeteg fiatalnak, akik eljöttek a fesztiválra.

KÖSZI Koktélbár a Csillagponton 2023

„Találj Rá(m)!” – Így hangzott az idei Csillagpont mottója, ami nem csak az áhítatok ívét, hanem az egész Csillagpont hangulatát megalapozta. Talán mondhatjuk, hogy Isten mellett és által az alábbi fontos dolgokra is rátaláltunk ez alatt az egy hét alatt… Nem véletlenül vannak róluk már régóta kedvenc koktéljaitok is elnevezve!

Felpezsdítő. Koktélbárunk idén is nagy szeretettel várta a felfrissülni és felpezsdülni vágyó fiatalokat! A legkülönfélébb ízekkel, színekkel készültünk a hűsölő fesztiválozóknak, és a már szinte hagyománnyá vált esti Just Dance programunk is rekord szintű népszerűségnek örvendett! 

Múzsa csókja. Az inspirációra vágyóknak is szívesen segítettünk, annak sem kellett csüggednie, aki nem tudott választani a koktéljaink közül. Pontosan erre való a Nagy Koktélválasztó Térképünk, amin végigmenve mindenki megérkezhet önmagához és megtalálhatja az aktuális hangulatának megfelelő alkoholmentes italt.

Hála. Hálásak vagyunk szuper önkénteseinkért, akik a korábbi évekhez hasonlóan kitörő örömmel vettek részt a találkozón! A KÖSZI Koktélbárt Karánsebesy Réka főszervezőnk mellett 4 műszakvezető, Makó Barbara, Keveházi D. Sámuel, Mudra Balázs és Varsányi Balázs  felügyelte, akik a fesztivál ideje alatt segítették az éppen bent dolgozó önkéntesek munkáját. Csapatunk idén is nagyon sok színű volt, akadtak közöttünk első Koktélbárjukat és Csillagpontjukat töltők is, de olyan rutinos rókák is, akiknek ez már a sokadik fesztiváljuk volt a KÖSZI-vel.

Társas Turbó. Bátran állíthatom, hogy nagyon jó csapattá kovácsolódtunk össze a hét végére, egyre szorosabb barátságok szövődtek közöttünk és bármikor számíthattunk egymásra. Hasonlóan nagy öröm volt, hogy a fesztiválozók és más önkéntesek körében is új barátságokra és ismeretségekre tehettünk szert, hiszen volt olyan is, aki naponta többször is visszajárt egy frissítő koktélra, egy felpezsdítő kávéra vagy egy jó beszélgetésre.

Megoldóképlet. Az időjárás sajnos nem volt a legjobb barátunk, hiszen a viharok miatt a strand mellett a Koktélbárnak is zárva kellett maradnia egy napra. De a Csillagpont rugalmasságának, és Isten kegyelmének köszönhetően másnap már új helyen készíthettük a koktéljainkat a fesztiválozóknak! 

Belső Béke. Lelki feltöltődésül a reggeli és esti áhítatok szolgáltak számunkra is, amit a Csillagpont idén kreatívan reggeli és esti talinak hívott. Szerintünk nagyon találó ez a becézés, mert egymással és Istennel is minőségi időt adtak ezek a napindító és napzáró találkozások. Mindig új erőre kaphattunk és hatalmas felüdülés volt ilyen sok emberrel énekelni az ismerős énekeket, amik néha a KÖSZI-s táboraink hangulatát is idézték. 🙂

Találkozzunk jövőre a Koktélbár pultjánál, és persze táborainkban!

KÖSZI Koktélbár Csillagpont 2023 - válogatás

***

Értesülj azonnal a fontosabb programokról, táborokról!

Kedveld a KÖSZI-t a Facebookon:
https://www.facebook.com/koszi.toled.jo/

Kövess minket az Instagramon:
https://www.instagram.com/koszi.toled.jo/

Kövesd TikTok csatornánkon legújabb videóinkat:
https://www.tiktok.com/@koszi.toled.jo

Iratkozz fel a KÖSZI-hírlevélre úgy, hogy egy üres e-mailt elküldesz ide:
koszihirlevel+subscribe@googlegroups.com

A KÖSZI Koktélbár részvétele a Csillagpont Fesztiválon a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület szervezésében, a Szívvel-Lélekkel Alapítvánnyal együttműködésben valósult meg.

Koktélbár
Előző bejegyzés
Mindennek ideje van – Ilyen volt a 104. KÖSZI Megálló istentisztelet
Következő bejegyzés
Vissza a jövőbe! – Megtartottuk a 22. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor Kamasz turnusát
keyboard_arrow_up