Közlemény: A koronavírus-járvány hatása a KÖSZI 2020. évi tavaszi és nyári táborainak szervezésére

A KÖSZI Elnöksége mérlegelte a koronavírus-járvány terjedésével kapcsolatban elmúlt napokban megjelent legfrissebb híreket és kormányzati intézkedéseket, és a következő határozatokat hozta:

  1. ) A 2020. április 16-19. között tervezett 14. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor szervezését határozatlan időre elhalasztjuk, és a járvány lefolyásának függvényében áprilisban döntünk a tábor későbbi időpontra halasztásáról vagy teljes törléséről. A befizetett költséghozzájárulásokat kérésre bármikor visszafizetjük vagy egy későbbi táborba beszámítjuk.
  2. ) Ugyanakkor optimistán állunk a jövő elé, és bízunk a járvány mihamarabbi levonulásában, így a nyári táboraink – azaz a 24. KÖSZI Napvető mesetábor és a 19. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor mindkét turnusának – szervezését továbbra is folytatjuk.

Természetesen látjuk, hogy a helyzet folyamatosan napról-napra változik, amihez a KÖSZI tevékenysége igyekszik maximálisan alkalmazkodni! A járvány ideje alatt szeretnénk táborozóinkkal és szüleikkel online módon kapcsolatban maradni, és a személyes találkozást különböző internetes csatornákon legalább részlegesen pótolni. Kérünk mindenkit, hogy a felmerülő kérdéseiket bátran tegyék fel a www.koszi.net oldalon megtalálható e-mailes vagy telefonos elérhetőségeinken, illetve a Facebookon – kollégáink készséggel válaszolnak.

Budapest, 2020. március 18.
Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület

Közlemény
Előző bejegyzés
Közlemény: a 14. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor szervezése a koronavírus kapcsán
Következő bejegyzés
Gyerekek kezelése a járvány kezdetén
keyboard_arrow_up