Közlemény: a 14. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor szervezése a koronavírus kapcsán

A KÖSZI Elnöksége – mérlegelve a koronavírussal kapcsolatos híreket és kormányzati intézkedéseket – ezúton jelzi, hogy a 2020. április 16-19. között tervezett 14. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor szervezését folytatja. A tábor tervezett maximális létszáma 40 fő, így a 41/2020. (III. 11.) számú kormányrendelet, illetve jelen tudásunk alapján megtartható az esemény. A KÖSZI táboraiban eddig is kiemelt figyelmet fordítottunk a tisztaságra, és a mostani rendkívüli higéniás előírásokat is messzemenőkig érvényesíteni fogjuk.

A rendkívüli helyzetet figyelembe véve meghosszabbítjuk a “Megfontolt mókus” nevű kedvezményes jelentkezési időszakot március 20-ig.

Természetesen látjuk és értjük, hogy a helyzet napról napra változik, folyamatosan figyelemmel kísérjük a híradásokat, valamint a további kormányzati intézkedéseket, és április első felében mérlegeljük, hogy a tábor kellő biztonsággal megtartható-e. Amennyiben elhalasztani kényszerülünk a tábort, azt közleményben jelezzük, és ebben az esetben természetesen visszatérítjük a befizetett költséghozzájárulásokat.

Budapest, 2020. március 12.
Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület

Közlemény
Előző bejegyzés
“Látszat vagy valóság?” – 11. KÖSZI Téli berek évindító hétvége
Következő bejegyzés
Közlemény: A koronavírus-járvány hatása a KÖSZI 2020. évi tavaszi és nyári táborainak szervezésére
keyboard_arrow_up