Megújul a KÖSZI arculata

Budapest – 10. jubileumi évét ünnepli a KÖSZI, aminek alkalmából sok meglepetéssel készülünk. A honlapunk megújulása után a KÖSZI logó is új formát kap!

10 éven keresztül használtuk és szerettük a sokak által ismert narancssárga-fehér, szivecskés, mosolygós* logót. 10 év alatt viszont sokat változott a világ, fejlődött a KÖSZI, és úgy éreztük, hogy eljött az ideje az arculati megújulásnak.

Hogy megtaláljuk a KÖSZI értékeit legjobban kifejező korszerű és fiatalos logót, pályázatot írtunk ki, amire egy pár hét alatt több mint 100 különböző koncepció érkezett! Még egyszer köszönjük minden kreatív grafikusnak, aki pályázott, nagyon sok szép művet láthattunk!

A nyertesként kiválasztott koncepció letisztult, a korábbihoz hasonlóan az összetartozást, a szeretetteljes önkéntességet, a vagány fiatalságot és a keresztény értékeket szimbolizálja. Mert ezekből építkezik a KÖSZI: önkénteseink odaadó, lelkes munkájából, szeretetteljes közösségük és a Jóisten erejéből.

KÖSZI logó

A KÖSZI régi logója

KÖSZI logó 2021

A KÖSZI új logója

Az új logót folyamatosan fogjuk bevezetni, először a digitális felületeinken, azután a nyomtatott anyagainkban fog megjelenni – nyáron pedig már az új tábori pólókat is beszerezhetitek!

*Nektek feltűnt, hogy az Ö betűje egy nagyorrú, mosolygós arcot formáz? 🙂

***

Értesülj azonnal a fontosabb programokról, táborokról:
Kedveld a KÖSZI-t a Facebookon: https://www.facebook.com/koszi.toled.jo/
Iratkozz fel a KÖSZI-hírlevélre úgy, hogy egy üres e-mailt elküldesz ide: koszihirlevel+subscribe@googlegroups.com

Jubileum
Előző bejegyzés
Közlemény: A koronavírus-járvány hatása a KÖSZI 2021. évi tavaszi és nyári táborainak szervezésére
Következő bejegyzés
Nagyszombatra
keyboard_arrow_up