Megújult a KÖSZI honlapja

Szöveg: Kovács Enikő

10. jubileumi évét ünnepli a KÖSZI, aminek alkalmából sok meglepetéssel készülünk a KÖSZI-s önkénteseknek, táborozóknak és minden kedves követőnknek! Nagy örömünkre az egyik – a weboldalunk megújítása – tegnap meg is történt, így új oldalunk mától szeretettel várja a látogatókat.

A honlap megalkotásánál fontos szempont volt, hogy a praktikum mellett a szép megoldások is helyet kapjanak. Bevezettünk több olyan újdonságot, amely a régi honlapon nem volt megvalósítható, és a régi tartalmakat is felfrissítettük.

Az új weboldalunkon külön oldalt kapott a KÖSZI Koktélbár, ami az előző évek sikerei után 2021-ben több eseményen is megjelenik majd. Hamarosan több részletet is elárulunk erről, alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek az ezzel kapcsolatos híreinket!

Az elmúlt években számtalan cikket és beszámolót írtunk a KÖSZI-s eseményekről, amit akár regényként is kiadhatnánk, de úgy döntöttünk, hogy inkább egy szuper jól átlátható blogfelületre helyezzük őket, így praktikusan és könnyedén lehet keresgélni a régebbi beszámolók között és könnyebb elérni az újakat!

A táboraink leírását is rendezettebbé varázsoltuk, hogy sokkal könnyebben találjátok meg a számotokra fontos információkat: táblázatos és ikonos megoldásokkal tördeltük a felületet, és bevezettünk egy kérdezz-felelek oldalt, ahol összegyűjtöttük és megválaszoltuk a leggyakoribb kérdéseiteket.

Nagyon büszkék vagyunk az önkénteseinkre, akik nélkül a KÖSZI nem működhetne, így külön örömhír, hogy megvalósulhatott az egyik legfontosabb célkitűzésünk: végre be tudjuk őket mutatni nektek! Az Önkéntesség aloldalnak köszönhetően a nevekhez már arcot is könnyedén tudtok társítani.

Az egyik legtutibb funkciónk pedig a főoldalon található visszaszámláló: a soron következő táborhoz kapcsoltunk egy órát, ami mutatja, hogy hányat kell még aludni és hány órát kell várni, míg újból viszontláthatjuk egymást!

Reméljük, hogy nektek is tetszeni fog a megújult KÖSZI oldal, böngésszétek örömmel! Hamarosan jelentkezünk még jubileumi újdonságokkal, szóval érdemes visszalátogatni az oldalunkra!

Megújult a KÖSZI honlapja

***

Értesülj azonnal a fontosabb programokról, táborokról:

Kedveld a KÖSZI-t a Facebookon: https://www.facebook.com/koszi.toled.jo/

Iratkozz fel a KÖSZI-hírlevélre úgy, hogy egy üres e-mailt elküldesz ide: koszihirlevel+subscribe@googlegroups.com

Jubileum
Előző bejegyzés
10 éves lett a KÖSZI
Következő bejegyzés
Közlemény: A koronavírus-járvány hatása a 2021. március 4–7. között tervezett 12. KÖSZI Téli berek évindító hétvégére
keyboard_arrow_up