Önként és dalolva, idén is!

Szerző: Hegedüs Botond

2023. november 28-án megtartottuk az Evangélikus Hittudományi Egyetemen Önként és dalolva – Egy este az önkéntesség jegyében című programunkat. Az est házigazdája Hegedüs Botond volt, az előadást pedig Makó Barbara tartotta. Az alkalom célja a meghitt beszélgetés és az esetleges kérdések feltétele révén az volt, hogy az egyetem új hallgatói előtt bemutatkozzunk, mint önkéntes fiatalokat összefogó és foglalkoztató szervezet.

Önként és dalolva, idén is!

A programon, ahogyan a korábbi években is, az egyesület munkáját bemutatva bíztattuk a hallgatóságot az önkénteskedésre. Mivel első kézből tudjuk, hogy sok fiatalnak mennyit jelent az, ha egy közösséghez tartozhat, és ott eredményesnek érezheti magát, egyesületünket megismertetni a nyitott keresztény fiatalokkal mindig öröm számunkra. 

Az izgalmas előadás során a KÖSZI szellemiségén túl az általunk szervezett programokról, a táborokról, valamint az alkoholmentes Koktélbárról is konkrét, részletes bemutatást adtunk az újdonsült egyetemistáknak. Az előadás után pedig egy Kahoot kvízzel pörgettük fel az estét, hogy humoros formában és intreraktívan is elkezdhessenek kapcsolódni csapatunkhoz azok, akik szeretnének.

A délután folyamán önkénteseink végig szorgoskodtak, hogy finom, házi palacsintával és egy kis forralt borral kedveskedhessünk a hallgatóknak. A közös délutáni nassolás közben pedig lehetőségük volt a jelenlévőknek a táborokról kérdezni minket, valamint programfüzeteinket is átlapozgathatták, hogy ezzel is átfogó képet kaphassanak a táboraink felépítéséről, programjairól, és leendő feladataikról, amikbe bekapcsolódhatnak.

Nagyon köszi mindenkinek aki eljött, reméljük sokatokat viszontláthatjuk még a jövőben táborainkban és egyéb programjainkon!

***

Értesülj azonnal a fontosabb programokról, táborokról, és önkéntes lehetőségeinkről!

Kedveld a KÖSZI-t a Facebookon:
https://www.facebook.com/koszi.toled.jo/

Kövess minket az Instagramon:
https://www.instagram.com/koszi.toled.jo/

Kövesd TikTok csatornánkon legújabb videóinkat:
https://www.tiktok.com/@koszi.toled.jo

Iratkozz fel a KÖSZI-hírlevélre úgy, hogy egy üres e-mailt elküldesz ide:
koszihirlevel+subscribe@googlegroups.com

KÖSZI-est
Előző bejegyzés
Az út, amin közösen járunk – Ilyen volt a 106. KÖSZI Megálló istentisztelet
Következő bejegyzés
Nincs karácsony KÖSZI nélkül!
keyboard_arrow_up