KÖSZI-ovi az Országos Evangelizáción

Budapest – Idén ősszel is a Deák téri evangélikus templomban rendezték meg az Országos Evangelizációt, melyre az ország több pontjáról gyűltek össze az érdeklődők 2017. október 14-én, hogy különböző előadásokat hallgassanak meg és közösségben beszélgessenek az élet fontos kérdéseiről. Természetesen mi, a KÖSZI önkéntesei most is részt vettünk a rendezvényen és érdekes programokkal kedveskedtünk a gyerekeknek.

Október 14-én, szombaton már kora reggel megérkeztünk a Deák téri Kisdeák óvodába, hogy azokra a gyerekekre vigyázzunk, akiknek a szülei az evangelizációra érkeztek. Nem sokkal azután, hogy birtokba vettük az óvodát, már jöttek is sorban a gyerekek, s a kezdeti csendes megszeppenést hamarosan felváltotta az önfeledt nevetés és jókedv. 

Csabi gondoskodott arról, hogy mindenki mozogjon egy kicsit, hiszen labdajátékkal készült az apróságoknak. Lilla és Hanna pedig meseolvasással kedveskedett a gyerekeknek, akikkel nagyon könnyű dolgunk volt, hiszen igazán kedvesek és szófogadók voltak.

A KÖSZI programjainak már-már védjegyévé vált csillámtetkók most sem maradhattak el. S bár ez alkalommal nem voltak annyira kelendőek, mint máskor, hiszen az óvodában található rengeteg játék hosszú időre lekötötte a gyerekek figyelmét, azért mégiscsak sokan távoztak csillogó mintákkal a karjukon a nap végén.

Míg a szülők az előadásokon töltekezhettek, addig mi a gyerekekkel együtt szintén feltöltődtünk nevetéssel és játékkal. Külön öröm volt látni, hogy sokan találtak közülük a nap végére új barátokra, s nehezen búcsúztak el egymástól a program végeztével. Én személy szerint nagyon remélem, hogy néhányukkal hamarosan újra találkozhatok majd!

***

Értesülj azonnal a fontosabb programokról, táborokról!

Kedveld a KÖSZI-t a Facebookon:
https://www.facebook.com/koszi.toled.jo/

Kövess minket az Instagramon:
https://www.instagram.com/koszi.toled.jo/

Kövesd TikTok csatornánkon legújabb videóinkat:
https://www.tiktok.com/@koszi.toled.jo

A gyerekprogramok a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület szervezésében, a Szívvel-Lélekkel Alapítvánnyal együttműködésben valósult meg.

Országos evangelizáció
Előző bejegyzés
Isten munkatársa – 67. KÖSZI Megálló istentisztelet
Következő bejegyzés
Hányszor kell neki megbocsátanom? – 68. KÖSZI Megálló istentisztelet
keyboard_arrow_up