Játék és misszió – Gyerekfoglalkozást tartott a KÖSZI a 2019-es országos evangelizáción

Szöveg: Vilmánszki Borka/KÖSZI, fotó: Csapó Gábor

Budapest – A Deák téri evangélikus templom már évek óta otthona az országos evangelizációnak, melyet idén október 12-én tartottak meg. Az ország különböző pontjairól érkező érdeklődőket érdekes programok várták, előadásokat hallgathattak, beszélgetéseken vehettek részt, mialatt gyermekeikre a KÖSZI (Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület) önkéntesei vigyáztak a templom mellett lévő Kisdeák Óvodában.

Játék és misszió – Gyerekfoglalkozást tartott a KÖSZI az 2019-es országos evangelizáción

„Szombat reggel izgatottan rendeztük be az óvodát, hogy különféle foglalkozásokkal kedveskedhessünk az apróságoknak, míg szüleik egy kicsit kikapcsolódhattak az evangelizációs napon. Készültünk terméskép-készítéssel, bibliai színezőkkel, különféle csillámtetoválásokkal, illetve megunhatatlan mennyiségű játék várta őket az óvoda csoportszobájában” – mondta Frenyó Zsófia, az önkéntesek vezetője.

A résztvevők közül tehát mindenki találhatott hasznos elfoglaltságot és barátokat. A szervezők szerint a legnagyobb sikert a csillámtetoválás aratta – a remekműveket Borinak és Gábornak köszönhették a gyerekek, de népszerű volt a terméskép-készítés is, melynek rejtelmeibe Zsófi vezette be az érdeklődőket. A gyerekek annyira élvezték az együtt töltött időt, hogy még ebédszünetet sem akartak tartani, de miután tele pocakkal visszajöttek, ugyanott folytatták a bújócskát, a különböző társasjátékokat és babázást, ahol abbahagyták. „Öröm volt ezt látni, ezért nekünk is legalább olyan jól esett velük foglalkozni, játszani és önfeledten nevetni, mint szüleiknek az érdekes programokon töltődni. Reméljük, legkésőbb egy év múlva újra találkozunk” – nyilatkozták a szervezők.

***

Értesülj azonnal a fontosabb programokról, táborokról!

Kedveld a KÖSZI-t a Facebookon:
https://www.facebook.com/koszi.toled.jo/

Kövess minket az Instagramon:
https://www.instagram.com/koszi.toled.jo/

Kövesd TikTok csatornánkon legújabb videóinkat:
https://www.tiktok.com/@koszi.toled.jo

Iratkozz fel a KÖSZI-hírlevélre úgy, hogy egy üres e-mailt elküldesz ide:
koszihirlevel+subscribe@googlegroups.com

A Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület részvétele az Országos Evangelizáción a Magyarországi Evangélikus Egyház, valamint a Szívvel-Lélekkel Alapítvány együttműködésében valósult meg.

Országos evangelizáció
Előző bejegyzés
A legbiztosabb töltőállomás – KÖSZI Koktélbár a Csillagponton
Következő bejegyzés
A KÖSZI elnyerte a Magyar Nemzeti Bank támogatását
keyboard_arrow_up