Összhangban Istennel és egymással – Lelki nap a KÖSZI-ben

Szöveg: Riczinger Péter

Budapest – Hosszú idő után, 2019. március 24-én Összhangban Istennel és egymással címen csendesnapot szervezett a KÖSZI. A rendhagyó, a remények szerint hagyományteremtő alkalom fiatal szervezői csapatból építkezett, akik egy nyári gyerektábor napirendjén igyekeztek végigvezetni a résztvevőket.

Összhangban Istennel és egymással – Lelki nap a KÖSZI-ben

Nem maradhatott el a gyerekek kedvence, a reggeli torna és az azt követő reggeli sem – hiába volt már délután két óra. A nap célja egy olyan fórum kialakítása volt, amely, ha csak egy délutánra is, de lehetőséget nyújt Istennel való kapcsolatunk tudatosításra, közös megélésére, illetve a személyes szolgálói kapcsolatok építésére. Ezt segítette elő az áhítat, a téma közös feldolgozása, a csapatépítő játékok, a beszélgetések és a bizonyságtétel is. Bár viszonylag kis létszámmal jöttünk össze, mégis pont emiatt vált ez az alkalom olyan személyessé, illetve a szervezők igyekeztek a résztvevők igényeihez igazítani a programot. Az alkalom végül jó beszélgetésekkel és egy roppant mérsékelt csendességgel zárult.

***
Értesülj azonnal a fontosabb programokról, táborokról:

Kedveld a KÖSZI-t Facebookon:
http://www.facebook.com/keresztenyonkentesek

Iratkozz fel a KÖSZI-hírlevélre úgy, hogy egy üres e-mailt elküldesz ide:
koszihirlevel+subscribe@googlegroups.com

A Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület által szervezett KÖSZI Csendesnap a Szívvel-Lélekkel Alapítvány együttműködésében valósult meg.

Csendesnap
Előző bejegyzés
„Az idő fogságában” – 10. KÖSZI Téli berek évindító hétvége
Következő bejegyzés
KÖSZI Napvető táborok: SZIVI Táborvezetők akcióban – Csapó egy
keyboard_arrow_up