Őszi szünet KÖSZI-vel fűszerezve

Szöveg: Halász Endre és Pap Kincső

2020. október 23-a nemcsak nemzeti ünnep, hanem a viszontlátás napja is volt a KÖSZI-sek életében: aznap szerveztük meg ugyanis a KőSZI szünet nevet viselő online találkozót.

KőSZI Szünet - Online találkozó a KÖSZI táborozókkal

A várva várt 1. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábort idén a járványügyi helyzetre való tekintettel sajnos el kellett halasztani, minden izgatott táborozó és lelkes táborszervező nagy bánatára. Nem akartuk azonban, hogy bárki hosszú ideig KÖSZI-s beszélgetés vagy szórakozás nélkül maradjon, ezért találtuk ki az online találkozót.

Habár aznap borongós reggelre ébredtünk, vidám gyógyír volt mindenki számára Bonnyai Zsuzska áhítata és a boldog énekes dicsőítés, amely után a táborozók és a táboroztatók újra együtt tölthették az idejüket a virtuális térben. Megbeszéltük, hogy kinek hogyan teltek a napjai a nyári táborok óta, milyen kihívásokkal találják szembe magukat a mindennapjaikban, és hogy milyen terveik vannak az őszi szünetre. Megismerkedhettünk néhány kiskedvenccel, ölben heverésző kutyákkal és még egy gyógyulgató deguval is!

Délután újra összeültünk, hogy szórakoztató játékokkal üssük el az időt: kiszabadultunk a Roxfort zsupszkulcsokkal teli online szabadulószobából, és órákat töltöttünk azzal, hogy kiderítsük ki az imposztor a csapatunkban.

Bár a tábor élményével semmi sem érhet fel, kellemes lelki feltöltődés volt ez az együtt töltött KÖSZI-s idő!

Az elhalasztott tábor a kooperáció erejére szeretett volna rámutatni, ebből kap kis ízelítőt az elkövetkező héten az a 4 KÖSZI-s csapat, akik részt vesznek a Sweet Escape online szabadulószobás kalandjában. Együtt agyalhatunk, izgulhatunk az idő múlása miatt, de mi már nagyon várjuk, hogy kiszabadítsuk a játékmestert!

Köszönjük mindenkinek, hogy eljöttetek, és reméljük, hogy tavasszal és nyáron már újra élőben találkozhatunk!

***

Értesülj azonnal a fontosabb programokról, táborokról:

Kedveld a KÖSZI-t a Facebookon: https://www.facebook.com/koszi.toled.jo/

Iratkozz fel a KÖSZI-hírlevélre úgy, hogy egy üres e-mailt elküldesz ide: koszihirlevel+subscribe@googlegroups.com

Az 1. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor helyett megtartott KőSZI Szünet esemény a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület (KÖSZI) szervezésében, a Szívvel-Lélekkel Alapítvánnyal együttműködve valósult meg.

TáborokTitkos küldetés
Előző bejegyzés
Közlemény: A koronavírus-járvány hatása a 2020. október 22-25. közé tervezett 1. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós táborra
Következő bejegyzés
Isten éltessen, KÖSZI!
keyboard_arrow_up