Papírrepülő

KÖSZI Koktélbár

Papírrepülő
Koktélbár a Csillagponton 2021
KÖSZI Koktélbár

Mi is az a KÖSZI Koktélbár?

A KÖSZI Koktélbár fontos helyszíne a kétévente, általában Debrecenben megrendezésre kerülő Csillagpont Református Ifjúsági Találkozóknak, és a minden alkalommal más-más helyszínen felbukkanó Szélrózsa Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozónak. Az önkéntesekből álló csapat jókedvvel és szeretettel készíti a különböző alkoholmentes hűsítőket és frissítőket a fesztivál résztvevőinek, akik két program között vagy egy áttáncolt koncert után látogatnak el a standhoz. A Koktélbár igazi közösségi tér, ahol régi barátok találkozhatnak vagy új barátságok születhetnek, családok pihenhetnek meg vagy a Rapid Randin megismerkedett fiatalok folytathatják beszélgetéseiket.

Nálunk mindenki könnyen találhat a hangulatához megfelelő koktélt. Hogyan lehetséges ez? A fantasztikus koktélválasztó plakátunk segítségével. A magunk között “hangulattérképnek” hívott molinón végighaladva mindig a hozzánk épp legjobban passzoló ital választható ki, de aduászként sokan választják a fagyis jegeskávét vagy hűsítő jegesteát is.

A Koktélbár által pedig számos fiatalnak is segíthetünk élményeket gyűjteni és befogadó barátokra lelni, hiszen a befolyt adományok rászoruló gyerekek és fiatalok táboroztatását teszik lehetővé.

Csatlakozol hozzánk?

Ha szívesen segítenél nekünk a csapatunk tagjaként a tervezésben, vagy beállnál koktélt keverni a pultba, akkor örömmel vesszük a segítségedet, és várjuk a jelentkezésedet!

Hol találhatod meg a Koktélbárt?

Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó – Zánka

Résztvevőknek: 2023. július 24–29.
Koktélbáros önkénteseknek: 2023. július 22–29.

Szélrózsa Országos Evangélikus Találkozó – Gyula

Résztvevőknek: 2024 nyarán
Koktélbáros önkénteseknek: 2024 nyarán

Emlékek a korábbi KÖSZI Koktélbárokról

KÖSZI Koktélbár a Szélrózsán 2022
Koktélbár

Közöttetek van – KÖSZI Koktélbár a Szélrózsán

A KÖSZI Koktélbár ismét jelen volt a 2022. július 13–17. között Gyulán megrendezett Szélrózsa Evangélikus Ifjúsági Találkozón. A Koktélbár munkájában Tihanyi Hanna vezetésével összesen 18-an vettünk részt és bátran merjük állítani, hogy nem csak mi, de az összes résztvevő egy felejthetetlen időszakot tudhat maga mögött.

Életképek a KÖSZI Koktélbárokból

Partnereink

Partnerünk, az IceCube - Jegesen a legjobb!

IceCube – Jegesen a legjobb!