A 2020-as 24. KÖSZI Napvető élménytábor részletei hamarosan érkeznek!

23. KÖSZI Napvető élménytábor
2019. augusztus 4–10. – Piliscsaba

Idei mottónk: Ezek a mai fiatalok!
Korosztály: 2018/19-es tanévben 7-12. osztályosok

Bezzeg az én időmben… mi még előre engedtük az idősebbet, nem mászkáltunk késő éjjel, szépen beszéltünk a tanárokkal…” Te is biztosan unod már a hasonló, “ezek a mai fiatalok” jellegű kijelentéseket – de vajon mindez tényleg így volt? Hogyan éltek a szüleink, nagyszüleink, dédszüleink az ő kamaszkorukban? Ők milyen nehézségekbe ütköztek és hogy szórakoztak? Okostelefon, internet, fülhallgató, gyorsétterem nélkül milyen volt az élet? És vajon a jövőben a mi gyerekeink hogyan fognak élni? Gyere, és a lehető legkalandosabban csöppenjünk bele együtt a múlt és jövő század kamaszainak életébe, miközben megismerjük a különböző generációk jellegzetességeit – sőt, talán még azt is megtanuljuk, hogyan tudjuk őket jobban kezelni!

Biztosan Te is vágytál már egy helyre, ahol együtt ébredsz és fekszel a legjobb barátaiddal, ahol minden este izgatottan várod a másnap izgalmas programját, ahol könnyesre neveted magad, gitárszó ébreszt, egy egész tábornyi fiatallal táncolsz együtt és megmutathatod (vagy megtaláljuk), te miben vagy igazán jó! Egy kalandos nyári héten várunk kreatív játékokkal, csapatos vetélkedőkkel, éjszakai túrával, nagy beszélgetésekkel és lelki feltöltődéssel. Sportolj, strandolj, énekelj, játssz, barátkozz, ess szerelembe és tölts egy fergeteges hetet velünk szuper társaságban!

A tizenéves fiatalok nincsenek könnyű helyzetben, hiszen kitörő energiával és kritikai érzékkel telve ma is főként kalandokra vágynak, ledönteni a korlátokat, megmutatni önmagukat – miközben mai világunk sok csalóka illúziót, veszélyes csapdát és fájdalmas élményt tartogat számukra. A Napvető élménytábor célja egy felszabadult, kalandokkal teli nyaralás megvalósítása a kamaszok érdeklődésére, észjárására és lelki nehézségeire szabva, ahol megtapasztalják erősségeiket, miközben egy biztonságos, szerető közösség részévé válnak. Izgalmas külső programokkal, kreatív gyakorlatokkal, személyiségfejlesztő játékokkal és élvezetes sportprogramokkal készülünk számukra, mely nagyszerű barátszerzési lehetőséget tartogat egy gyönyörű természeti környezetben.

Régebbi táborozóinknak:

Az idei évtől a KÖSZI Napvető élménytábor nevet viseli 7-12. osztályosoknak szóló, korábban KÖSZI Napvető kreatív, illetve médiatáborunk. A tábor profilja ugyan részben változott, de a napok felépítése, az állandó programok és a régi hagyományok továbbra is ugyanúgy várnak táborunkban. 🙂

Kedvcsináló videó a KÖSZI Napvető  élménytáborhoz – 2019. augusztus 4–10. – Piliscsaba / Tőled jó!

 

Powered by flickr embed.

Képek a Béthel Otthonról

Képek a Béthel Otthonról