1. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor
Szendehely-Katalinpuszta, 2021. október 22–25.

Idei mottónk: Maharadzsa kincse
Korosztály: 2021/22-es tanévben 5–12. osztályosok

A KÖSZI idén ősszel egy egészen újfajta táborral készül minden kalandra éhes 5-12. osztályos fiatal számára.

Te is szeretsz csapatban dolgozni, és rejtélyeket megfejteni? Vállalnád, hogy közösen végrehajtotok egy titkos küldetést? Elkalandoznál messzi tájakra is képzeletben? Nem riadsz vissza semmilyen kihívástól – amit a barátaiddal együtt teljesítetek?

Sok titokkal, élő szerepjátékkal, izgalmas karakterekkel, folytonos kihívásokkal vár Téged az új KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor. Ha mind összefogunk, talán sikerül teljesíteni a küldetést egy jó ügy érdekében!

A KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor a fantázia világába kalauzolja a fiatalokat, miközben megmozgatja az agyukat és a testüket is, nem utolsó sorban pedig megmutatja az összefogás, a kooperáció erejét. Miközben számos készséget fejleszt, mint a kreativitást, a problémamegoldó és a kommunikációs készséget, kiváló szórakozást nyújt, s lehetőséget teremt a tartalmas kikapcsolódásra az őszi szünetben is. Felkészült, szívvel-lélekkel dolgozó önkénteseink szeretettel várnak minden fiatalt, aki valaha titkos küldetésekről ábrándozott.

Erre a táborra még nem lehet jelentkezni.

1. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor - új helyszín: Szendehely-Katalinpuszta2020. október 22–25.

Életképek az őszi KÖSZI táborokból

Életképek az őszi KÖSZI táborokból

Képek a Katalinpusztai kirándulóközpontról