Életfonal életvezetési tábor

14. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor

2022. április 1–4. | Béthel Otthon, Piliscsaba
Korosztály: 7–12. osztályosok | Idei mottónk: Mi a te gyengéd?

Életfonal életvezetési tábor

Idei mottónk: Mi a te gyengéd?

Neked is van olyan dolgod, amire nem vagy büszke, amitől szíved szerint rögtön megszabadulnál? Egy előnytelen testrészed, egy rossz tulajdonságod  vagy valami, amiben ügyetlen vagy? Esetleg mindig rossz fiúkat választasz, nem mennek a nyelvek, vagy képtelen vagy lemondani dolgokról?

Mindenki rendelkezik gyengeségekkel, de sok híres ember, történelmi vagy bibliai figura tudott előnyt formálni ezekből. De hogyan lesz a gyengeségből erő? Miként tanulhatjuk meg elfogadni, sőt hasznunkra fordítani hiányosságainkat? Dönthetünk róla mi is, mi lesz belőlünk?

Gyere, és gondolkodj, beszélgess, táncolj, énekelj, nevess, alkoss velünk ezen a tavaszi hosszú hétvégén! Fantasztikus hangulatban, csapatos feladatokkal, szórakoztató programokkal, egy újabb döntési helyzetekkel teli életjátékkal vár a KÖSZI Életfonal életvezetési tábor!

A KÖSZI Életfonal egy olyan életvezetési tábor, ahol a tizenéveseket foglalkoztató kérdésekről lehet őszintén beszélgetni és megoldásokat találni. Kiscsoportos beszélgetések, interaktív drámafoglalkozások, műveltségi vetélkedők, közösségépítő játékok és más izgalmas programok várják a táborozókat egy felejthetetlen négynapos hétvége alatt. Pezsgő, vidám hangulat, szeretetteljes közösség és igaz barátok várnak mindenkit egy tavasziasan zöldellő, gyönyörű környezetben.

Életfonal életvezetési tábor logó

Részletek

Alapinformációk

Típus: ottalvós

Időpont: 2022. április 1–4.

Helyszín: Béthel Otthon, 2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8–12. Megnézem »

Korosztály: 7–12. osztályosok

Idei mottónk: Mi a te gyengéd?

Kérdésed van?

Megtalálhatod a választ a Kérdezz-felelek oldalon,
vagy fordulj hozzám bizalommal!

Nagy Zsombor

Nagy Zsombor

operatív és közösségi koordinátor

zsombor.nagy@koszi.net
+36 20 361 7056

Ilyen volt a KÖSZI Életfonal életvezetési tábor az elmúlt években

Életképek a KÖSZI Életfonal életvezetési táborokból

Menü