Napvető mesetábor

25. KÖSZI Napvető mesetábor

2021. június 28. – július 2. | Budapest–Zugló
Korosztály: 14. osztályosok | Idei mottónk: Szemfüles érzékeink

Napvető mesetábor

Idei mottónk: Szemfüles érzékeink

Te mindig hiszel a szemednek és a fülednek? Kiszagolod, ha valami nem stimmel, vagy rátapintasz a lényegre? Talán mostanra ráéreztél a dolog ízére, és tudod, hogy a KÖSZI Napvető mesetáborban az érzékszerveinket tesszük próbára! A szemünkkel, fülünkkel, orrunkkal, szánkkal és ujjainkkal tapogatjuk ki a világot, amiben a mesehősök is segítenek nekünk. Gyere, és kalandozz velünk az érzékszervek birodalmába, miközben szuper új barátokra lelsz!

A KÖSZI Napvető mesetábor egy olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik még otthon alszanak a szüleikkel. Szeretnénk elérni, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. Szerető közösséget építünk, segítünk barátokat találni, az önbizalmat táplálni, és mosolyt csalni a legfélénkebbek arcára is. A mesék világának felidézésével mi egy vidám utazásra hívjuk a gyerekeket, amely ötvözi a játékot, a mozgást, a zenét, a kézművesség örömeit. A kis vándorok biztosan boldogan térnek majd haza! Otthonos környezetben várja a kicsiket a gyerekek táboroztatásában gyakorlott, dinamikus csapatunk.

Erre a táborra jelenleg nem lehet jelentkezni.

25. KÖSZI Napvető mesetábor plakát 2021

Részletek

Alapinformációk

Típus: napközis

Időpont: 2021. június 28. – július 2.

Helyszín: KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium, 1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60. Megnézem »

Korosztály: 1–4. osztályosok

Idei mottónk: Szemfüles érzékeink

Erre a táborra jelenleg nem lehet jelentkezni.

Kérdésed van?

Megtalálhatod a választ a Kérdezz-felelek oldalon,
vagy fordulj hozzám bizalommal!

Pap Eszter

Pap Eszter

operatív és közösségi koordinátor

eszter.pap@koszi.net
+36 20 361 7056

Ilyenek voltak a KÖSZI Napvető táborai az elmúlt években

Életképek a KÖSZI Napvető mesetáborból

Menü