Napvető mesetábor

26. KÖSZI Napvető mesetábor

2022. július 4–8. | Budapest–Zugló
Korosztály: 14. osztályosok | Idei mottónk: Ringat a víz

Napvető mesetábor

Idei mottónk: Ringat a víz

A forró nyárban nincs is jobb, mint egy hűsítő csobbanás. Ha a valóságban nem is vihetünk el a tengerpartra, képzeletben nagy hullámok közé és a tengerek mélyére utazunk Veled. Vajon mit tanulhatunk a régi hajósoktól, és hogyan győzhetjük le a félelmeinket? Miről mesélnek a mélytengerek lakói, és hogyan lehetünk a barátaik? Hogyan válik gyógyítóvá a víz, és mi oltja igazán a szomjunkat? Ha kedvet kaptál a vizes kalandokhoz, és vonz a mesék világa, nagyon várunk Téged is a KÖSZI Napvető mesetáborban!

A KÖSZI Napvető mesetábor egy olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik még otthon alszanak a szüleikkel. Szeretnénk elérni, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. Szerető közösséget építünk, segítünk barátokat találni, az önbizalmat táplálni, és mosolyt csalni a legfélénkebbek arcára is. A mesék világának felidézésével mi egy vidám utazásra hívjuk a gyerekeket, amely ötvözi a játékot, a mozgást, a zenét, a kézművesség örömeit. A kis vándorok biztosan boldogan térnek majd haza! Otthonos környezetben várja a kicsiket a gyerekek táboroztatásában gyakorlott, dinamikus csapatunk.

Erre a táborra jelenleg nem lehet jelentkezni.

26. KÖSZI Napvető mesetábor - Last Minute kedvezmény

Részletek

Alapinformációk

Típus: napközis

Időpont: 2022. július 4–8.

Helyszín: Evangélikus Hittudományi Egyetem, 1141 Budapest, Rózsavölgyi u. 3. (Bejárat a Lőcsei út 32. felől!) Megnézem »

Korosztály: 1–4. osztályosok

Idei mottónk: Ringat a víz

Fizetendő költséghozzájárulás:

Szemfüles időszak
Jelentkezési és befizetési határidő:
2022. május 23. 23:59
Normál időszak
Jelentkezési és befizetési határidő:
2022. július 1. 11:59
36.000 Ft 36.000 Ft helyett
2022. 06. 22. 12:00 – 07. 01. 11:59 között
a Last Minute kedvezménnyel az utolsó 5 jelentkezőnek
most csak 25.000 Ft*
* más kedvezménnyel nem vonható össze!

Fizetendő költséghozzájárulás

Szemfüles időszak
Jelentkezési és befizetési határidő:
2022. május 23. 23:59
Normál időszak
Jelentkezési és befizetési határidő:
2022. július 1. 11:59
36.000 Ft 36.000 Ft helyett
2022. 06. 22. 12:00 – 07. 01. 11:59 között
a Last Minute kedvezménnyel az utolsó 5 jelentkezőnek
most csak 25.000 Ft*
* más kedvezménnyel nem vonható össze!

Felhívjuk a figyelmet, hogy nem elegendő az egyes időszakok végéig jelentkezned, a költséghozzájárulást is addig szükséges befizetned. A befizetés időpontjának a befizetési bizonylaton szereplő dátumot tekintjük. Internetes átutalás esetén kérjük mentsd el az elektronikus átutalás bizonylatát, és azt küldd el.

Túljelentkezés esetén azokat a jelentkezőket részesítjük előnyben, akik már befizették a költséghozzájárulást, illetve annak első részletét.

A költséghozzájárulás tartalmazza a következőket: A költséghozzájárulás NEM tartalmazza a következőket:
 • napi háromszori étkezés,
 • programköltség,
 • a tábor időtartama alatt történő esetleges utazási költségek,
 • helyszín költsége.
 • a lakhely és a tábor helyszíne közötti utazási költség,
 • tábori póló költsége, amit 2.500 Ft-ért szerezhetsz be.

A költséghozzájárulás tartalmazza a következőket:

 • napi háromszori étkezés,
 • programköltség,
 • a tábor időtartama alatt történő esetleges utazási költségek,
 • helyszín költsége.

A költséghozzájárulás NEM tartalmazza a következőket:

 • a lakhely és a tábor helyszíne közötti utazási költség,
 • tábori póló költsége, amit 2.500 Ft-ért szerezhetsz be.

Kedvezmények

A fenti költséghozzájárulást csökkentheted az alábbi három módon:

Kedvezmény neve Kedvezmény mértéke Ki jogosult rá? Mit kell tennem, hogy igénybe vehessem? Összevonhatóság
Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény 5.000 Ft Régi és új táborozó egyaránt, aki együtt jelentkezik legalább egy barátjával / testvérével Kérjük, jelentkezésedkor írd be a veled együtt táborozó barátok/testvérek nevét, és bizonyosodj meg róla, hogy ők is megjelölnek téged a saját jelentkezésükkor. Egymással összevonhatók
NOE* kedvezmény 5.000 Ft Régi és új táborozó egyaránt, aki rendelkezik érvényes NOE tagsággal Kérjük, jelentkezésedkor add meg a családod NOE tagsági számát.
KÖSZI Nagykövet kedvezmény 10-40% között**
+ ajándék KÖSZI póló
Csak régi táborozó, aki legalább 1 új táborozót hoz magával. Kérjük, jelentkezésedkor írd be azon táborozó nevét, aki a te hívásodra jött el, és még sosem volt KÖSZI-táborban. Nem vonható össze a többi kedvezménnyel
Last Minute kedvezmény 11.000 Ft Régi és új táborozó egyaránt, aki 2022. 06. 22. 12:00 – 07. 01. 11:59 között jelentkezik az utolsó 5 meghirdetett hely egyikére. Kérjük, jelentkezésedkor jelöld be, hogy élni szeretnél a Last Minute kedvezménnyel. Nem vonható össze a többi kedvezménnyel

* Nagycsaládosok Országos Egyesülete
** 1 új táborozó esetén 10%; 2 új táborozó esetén 20%; 3 új táborozó esetén 30%; 4 vagy több új táborozó esetén 40% kedvezmény

  • Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény: 5.000 Ft
   A kedvezmény lényege: Amennyiben egy legalább két fős csoport (rokonok, testvérek, barátok, iskolatársak) egyszerre jelentkeztek a táborba, akkor mindegyikőtök 5.000 Ft kedvezményt kap, tehát ennyivel kevesebbet kell utalni.
   Ki jogosult igénybe venni: A Barátkedvezményt / Testvérkedvezményt régi és új táborózóink is igénybe vehetik.
   Igénybevételre vonatkozó feltételek, korlátozások: A Barátkedvezményt / Testvérkedvezményt kizárólag azok vehetik igénybe, akiket a legalább két fős csoport minden tagja kölcsönösen megjelölt a Jelentkezési lap kitöltésekor. A csoport tagjának utólagos megjelölésére nincs lehetőség, tehát feltétlenül egyeztessetek előzetesen. A kedvezményt csak abban az esetben tudjátok igénybe venni, ha a csoport minden tagja be is fizette a költséghozzájárulást. A kedvezményt akkor is igénybe lehet venni, ha a csoport egyik tagja nem ebbe, hanem egy másik nyári KÖSZI-táborba jelentkezik.
  • NOE-kedvezmény: 5.000 Ft
   A kedvezmény lényege: Amennyiben szüleid tagjai a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE), és rendelkeznek érvényes NOE-tagsággal, akkor 5.000 Ft kedvezményt kapsz, ennyivel kevesebbet kell utalni.
   Ki jogosult igénybe venni: Bárki, akinek a családja érvényes NOE-tagsággal rendelkezik.
  • KÖSZI Nagykövet kedvezmény: -10%, -20%, -30%, -40%
   A kedvezmény lényege: Miután részt vettél legalább egyszer egy KÖSZI-táborban, el tudod mesélni másoknak (testvérednek, barátodnak) is – akik még nem élték át ezt az élményt – hogy milyen jól érezted magad közöttünk. Ha elhívod őket a következő KÖSZI-táborba, akkor ezáltal KÖSZI Nagykövet leszel, és egy különleges kedvezményben részesülsz.A csak KÖSZI Nagyköveteknek szóló KÖSZI-pólón kívül minden új ember után kedvezményt kapsz a következő módon:

   • ha 1 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 10% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
   • ha 2 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 20% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
   • ha 3 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 30% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
   • ha 4 főt vagy többet hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 40% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból.

   Ki jogosult igénybe venni: Bárki, aki már részt vett bármelyik KÖSZI-táborban. FONTOS! KÖSZI Nagykövet csak olyan táborozó lehet, aki régebben már részt vett valamelyik KÖSZI-táborban, s most egy olyan barátját, ismerősét, esetleg osztálytársát vagy testvérét hozza magával, aki azonban még egyszer sem volt KÖSZI táborban.
   Igénybevételre vonatkozó feltételek, korlátozások: Kérjük, feltétlenül jelezd a Jelentkezési lapon, vagy a jelentkezésed után mihamarabb e-mailben a koszi@koszi.net címre, hogy ki lesz az az új táborozó, aki a te mozgósításodnak köszönhetően jelentkezett a táborba.

  • Last Minute kedvezmény: 11.000 Ft
   A kedvezmény lényege: a tábor előtti utolsó héten a be nem töltött helyekre 11.000 Ft kedvezménnyel lehet jelentkezni, ennyivel kevesebbet kell utalni.
   Ki jogosult igénybe venni: a Last Minute kedvezmény régi és új táborózóink is igénybe vehetik, amennyiben 2022. 06. 22. 12:00 – 07. 01. 11:59 között jelentkeznek a táborba az utolsó 5 meghirdetett hely egyikére.
   Igénybevételre vonatkozó feltételek, korlátozások: ez a kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze.

Hogy vonhatók össze a kedvezmények?

 • A Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény összevonható a NOE kedvezménnyel, így a költséghozzájárulást csökkentheted akár 5.000 Ft-tal!
 • Azonban a Nagykövet kedvezmény, illetve a Last Minute kedvezmény sem egymással, sem a fenti Barátkedvezménnyel / Testvérkedvezménnyel és a NOE kedvezménnyel nem vonható össze!

Befizetési tudnivalók

A KÖSZI Napvető mesetábor költséghozzájárulását a KÖSZI bankszámlaszámára kell utalni a következők szerint:

Kedvezményezett neve: KÖSZI Egyesület
Számlaszám: 10701506-66304865-51100005 (CIB Bank)
Közlemény: Befizető e-mail címe vagy lakcíme

A költséghozzájárulást a következő módon juttathatod el hozzánk:

 • banki átutalással;
 • közvetlen banki befizetéssel;
 • belföldi postautalványon (piros csekk), de ebben az esetben csak a bankszámlát tudjuk címzésképpen elfogadni.

SZÉP kártyát sajnos egyelőre nem áll módunkban elfogadni fizetőeszközként.

Kérjük, hogy a KÖSZI székhelyére postán ne küldj pénzt. Kizárólag bankszámlaszámára küldd a költséghozzájárulást. A postai címre küldött befizetések nem érkeznek meg! Az általad fizetendő teljes költséghozzájárulás befizetése után küldd el a befizetési azonosítót a koszi@koszi.net címre. Ez átutalás esetén a tranzakciós szám, közvetlen banki befizetés, vagy belföldi postautalvány (piros csekk) esetén a fiókszám + ügyletszám.

Részletfizetési lehetőségek »

Jelentkezés lemondásának feltételei »

Kincskereső pályázat

Amennyiben a család anyagi helyzete miatt problémát jelent a részvételi díj, illetve az utazási költség előteremtése a kedvezmények igénybevétele után is, úgy a Szívvel-Lélekkel Alapítvány Kincskereső pályázatán kérhetsz támogatást a részvételi díjhoz, illetve az utazási költségekhez. A jelentkezéshez keresd fel a Szívvel-Lélekkel Alapítvány honlapját.

Kérdezz-felelek

Nézd meg Kérdezz-felelek oldalunkat, ahol összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és meg is válaszoltuk őket! Legyen szó általános táborozásról vagy épp táborspecifikus információkról, étkezésről, mobiltelefon használatról vagy leutazásról, ezen az oldalon sok mindent megtalálsz. A Napvető mesetáborhoz kapcsolódó kérdéseket itt éred el:

 1. A tábor teljes időtartamánál rövidebb időre is lehet jelentkezni?
 2. Van lehetőség részt venni a táborban napközis jelleggel?
 3. Van lehetőség délutáni alvásra a kisebbeknek?
 4. Milyen a táborhelyszín Zuglóban és hogyan lehet megközelíteni?
 5. Hogyan és mikor jutnak el a gyerekek a táborba és haza napközis tábor esetében?
 6. Milyen étkezést biztosítotok a táborokban?
 7. Milyen speciális étkezési igények kielégítésére van lehetőség?
 8. Kiemelt figyelmet igénylő táborozót is tudtok fogadni?
 9. Hogyan tudom befizetni a költséghozzájárulást?
 10. SZÉP kártyát elfogadtok a táborban fizetőeszközként?
 11. Milyen kedvezményekre lehetek jogosult?
 12. Van lehetőség betegség okán a turnus módosítására? Melyek a jelentkezés lemondásának feltételei?
 13. Nem tudom a teljes tábori díjat kifizetni. Megoldás számomra a Kincskereső pályázat?
 14. Van részletfizetési lehetőség a költséghozzájárulás tekintetében?
 15. Tetszik, amit csináltok! Hogyan tudok nektek segíteni?
 16. Vihetnek a gyerekek okostelefont a táborba? A tábor ideje alatt mikor hívhatom fel a gyereket?
 17. Kik felügyelnek a gyerekekre?
 18. Milyen orvosi segítségnyújtásra van mód a táborok ideje alatt?
 19. Mi a teendő, ha nincs TAJ száma a táborozónak (nem magyar állampolgár)?
 20. Milyen programokra lehet számítani egy táborban?
 21. Mennyire keresztény tábor?
 22. Milyen csoportokba osztjátok a gyerekeket?
 23. Mi történik, ha egy adott tábor elmarad?
 24. Hogy kezelitek a COVID járványhelyzetet?

Erre a táborra jelenleg nem lehet jelentkezni.

Kérdésed van?

Megtalálhatod a választ a Kérdezz-felelek oldalon,
vagy fordulj hozzám bizalommal!

Mitrovics Hanna

Mitrovics Hanna

egyesületi koordinátor

koszi@koszi.net
+36 20 361 7056

Ilyenek voltak a KÖSZI Napvető táborai az elmúlt években

Életképek a KÖSZI Napvető mesetáborból