Papírrepülő

12. KÖSZI Téli berek évindító hétvége

2022. február 3–6. | Béthel Otthon, Piliscsaba
Korosztály: 18–29 évesek | Idei mottónk: Hol a határ?

Papírrepülő

Idei mottónk: Hol a határ?

Felnőtt életünkben sokszor adódik a kérdés: Meddig engedjünk másoknak, és mikor védjük önmagunkat? A saját véleményünket harsogjuk, vagy küzdjünk közös célokért? Kit engedjünk be a személyes szféránkba, kit fogadjunk a közösségünkbe, és mennyire gondoskodjunk róluk? Sokszor nehéz meghúzni a határokat, és könnyű elveszteni vagy épp elhatárolni önmagunkat… Nálad hol van a határ? S mi történik, ha átlépik azt? 

A KÖSZI Téli berek évindító hétvége idén is szeretettel várja azokat a fiatal felnőtteket, akik egy nagy csapat részévé válnának, s közben szembenéznének a határok kérdéseivel!

A KÖSZI Téli berek évindító hétvége egy olyan tábori élmény, amely 18-29 évesek fiatal felnőtteknek szól. A résztvevők meghívott előadók segítségével és az adott területen professzionális alapossággal elmerülve minden évben egy olyan témát dolgoznak fel, amely ennek a korosztálynak az életében jelentős szerepet játszik. Szakmai előadások, a személyiség fejlődését és az önismeretet előmozdító tréningek, motivációs gyakorlatok, kiscsoportban együtt gondolkodó beszélgetések, közös elcsendesedések várják a résztvevőket, miközben a szórakozás, közös sport, játékok, film és bulizás gondoskodik a kikapcsolódásról. Tréner, pszichológus, lelkész, közgazdász, jogász és sokféle szakma képviselője rakhatja itt össze tudását, és egy olyan közösség alakulhat ki érdeklődő és nyitott fiatalokból, ami az év többi részében is elkíséri őket.

12. KÖSZI Téli berek évindító hétvége

Részletek

Alapinformációk

Típus: ottalvós

Időpont: 2022. február 3–6.

Helyszín: Béthel Otthon, 2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8–12. Megnézem »

Korosztály: 18–29 évesek

Idei mottónk: Hol a határ?

Kérdésed van?

Megtalálhatod a választ a Kérdezz-felelek oldalon,
vagy fordulj hozzám bizalommal!

Pap Eszter

Pap Eszter

operatív és közösségi koordinátor

eszter.pap@koszi.net
+36 20 361 7056

Ilyen volt a KÖSZI Téli berek évindító hétvége az elmúlt években

Életképek a KÖSZI Téli berek táborból

Menü