Papírrepülő

12. KÖSZI Téli berek évindító hétvége

2022. | Béthel Otthon, Piliscsaba
Korosztály: 18–29 évesek | Idei mottónk: Hol a határ?

Papírrepülő

Idei mottónk: Hol a határ?

Felnőtt életünkben sokszor adódik a kérdés: Meddig engedjünk másoknak, és mikor védjük önmagunkat? A saját véleményünket harsogjuk, vagy küzdjünk közös célokért? Kit engedjünk be a személyes szféránkba, kit fogadjunk a közösségünkbe, és mennyire gondoskodjunk róluk? Sokszor nehéz meghúzni a határokat, és könnyű elveszteni vagy épp elhatárolni önmagunkat… Nálad hol van a határ? S mi történik, ha átlépik azt? 

A Téli berek értékkereső tábor idén is szeretettel várja azokat a fiatal felnőtteket, akik egy nagy csapat részévé válnának, s közben szembenéznének a határok kérdéseivel!

A KÖSZI Téli berek évindító hétvége egy olyan tábori élmény, amely 18-29 évesek fiatal felnőtteknek szól. A szervezők meghívott előadók segítségével és az adott területen professzionális alapossággal elmerülve minden évben egy olyan témát dolgoznak fel, amely ennek a korosztálynak az életében jelentős szerepet játszik. Szakmai előadások, a személyiség fejlődését és az önismeretet előmozdító tréningek, motivációs gyakorlatok, kiscsoportban együtt gondolkodó beszélgetések, közös elcsendesedések várják a résztvevőket, miközben a szórakozás, közös sport, játékok, film és bulizás gondoskodik a kikapcsolódásról. Tréner, pszichológus, lelkész, közgazdász, jogász és sokféle szakma képviselője rakhatja itt össze tudását, és egy olyan közösség alakulhat ki érdeklődő és nyitott fiatalokból, ami az év többi részében is elkíséri őket.

Erre a táborra jelenleg nem lehet jelentkezni.

Téli berek évindító hétvége

Részletek

Alapinformációk

Típus: ottalvós

Időpont: 2022.

Helyszín: Béthel Otthon, 2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8–12. Megnézem »

Korosztály: 18–29 évesek

Idei mottónk: Hol a határ?

Erre a táborra jelenleg nem lehet jelentkezni.

Kérdésed van?

Megtalálhatod a választ a Kérdezz-felelek oldalon,
vagy fordulj hozzám bizalommal!

Pap Eszter

Pap Eszter

operatív és közösségi koordinátor

eszter.pap@koszi.net
+36 20 361 7056

Ilyen volt a KÖSZI Téli berek évindító hétvége az elmúlt években

Életképek a KÖSZI Téli berek táborból

Menü