Megérkeztek a Nyárindító kedvezmények táborainkra!

Jól látjátok, megérkeztek a Nyárindító kedvezmények! Befutott ugyanis egy váratlan támogatás, így lehetőségünk nyílt nyári táboraink költséghozzájárulását jelentős mértékben csökkenteni. Csapjatok le a remek lehetőségre, és találkozzunk ezen a nyáron is egy-egy felejthetetlen hétre!

KÖSZI Nyárindító kedvezmények 2023

27. KÖSZI Napvető mesés élménytábor kedvezménye

Visszahoztuk nektek a Szemfüles kedvezményt: egészen 2023. június 23. (péntek) éjfélig most még egy kicsit év elején érezhetitek magatokat, ugyanis az akkori árakon fizethettek elő a KÖSZI Napvető mesés élménytáborra. Tehát 60.000 Ft helyett most csak 50.000 Ft a tábori költséghozzájárulás!

Szeretnénk, hogy idén még több gyerkőc tudjon részt venni, úgyhogy ezzel az apró meglepetéssel készültünk. Utólag is boldog gyermeknapot mindenkinek!

Jelentkezés a Napvető mesés élméntáborra

22. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor kedvezménye

Meglepő fordulat a nyomozásban: olcsóbb lett a 22. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor mindkét turnusa! Egy nem várt támogatás felbukkanásának köszönhetően 2023. június 8-tól az alábbiak szerint alakul a tábori költséghozzájárulás:

  • ottalvós táborban: 110.000 Ft helyett most csak 85.000 Ft
  • napközis táborban: 89.000 Ft helyett most csak 70.000 Ft

A Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény, illetve a NOE-kedvezmény is változott, így egyenként 2.500 Ft-ot faragnak le a fenti összegekből.

Várjuk a kis- és nagykamaszokat a Nyomkereső táborainkba egy izgalmas nyomozással, képzeletbeli időutazással és sok-sok nevetéssel! Találjuk meg együtt a rejtély megoldását! Velünk tartasz?

Jelentkezés a Kölyök turnusra

Jelentkezés a Kamasz turnusra

NapvetőNyomkeresőTáborok
Előző bejegyzés
Mert meg vagyok győződve… – Ilyen volt a 102. KÖSZI Megálló istentisztelet
Következő bejegyzés
Fejlődés és felelősség – Ilyen volt a 12. SZIVI Ifjúságivezető-képző tábor
keyboard_arrow_up